Natilles sense ou

Natilles sense ou, l’alternativa vegetal a les natilles tradicionals, gràcies a l’ús de l’kuzu. Aquesta arrel té la capacitat d’espessir i aportar una textura gelatinosa. Descobreix com utilitzar-lo en aquesta tècnica de cuina.

Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per l’E-Book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Descarrega-te’l gratis. Són unes postres delicioses i molt lleugeres que segur que no et deixaran indiferent. ¡Prepara-les en 10 minuts!

Natilles sense ou

Ingredients:

Elaboració:

  1. En un pot, dissol el kuzu en la beguda vegetal i la crema d’arròs.
  2. Barreja-ho amb el sucre i la beina de vainilla.
  3. Porta-ho a ebullició i remena constantment. Deixa-ho bullir entre 3 i 5 minuts.
  4. Deixa-ho refredar i serveix-ho juntament amb les fruites.