Noodles d’arròs amb mongetes tendres

Noodles d’arròs amb mongetes tendres, una receta amb reminiscències orientals que resulta una veritable injecció de vitamines i minerals. Sens dubte, un magnífic entrant que també pot ser el plat únic d’un sopar lleuger.

Noodles d’arròs amb mongetes tendres

Ingredients:

Ingredients per a la vinagreta:

Elaboració:

  1. Hidrata els noodles d’arròs en aigua molt calenta durant 4 minuts.
  2. Parteix els arbrets de bròcoli per la meitat i talla finament la ceba vermella.
  3. Escalda el bròcoli, la ceba i les mongetes tendres. Reserva’ls.
  4. Prepara una vinagreta amb oli d’oliva, melmelada de taronja, tamari, oli de sèsam, llavors de sèsam i coriandre fresc picat.
  5. Afegeix els noodles a les verdures i amaneix-ho amb la vinagreta.

I, si t’agraden els noodles no et perdis aquestes receptes: noodles amb pollastre i verdures, noodles pad thai i la tradicional sopa miso amb noodles.