Noodles pad thai

Noodles pad thai, un dels plats més famosos de la cuina tailandesa. Avui els versionarem amb delicioses hortalisses, que ens aporten un extra de vitamines i minerals. Aquesta recepta és de la foodblogger Alba Niubo.

Noodles pad thai

Ingredients:

Ingredients per a l’amaniment:

Elaboració:

  1. Bull els fideus en aigua abundant, escorre’ls i deixa que es refredin.
  2. Mentrestant, fes noodles amb la pastanaga, el carbassó i la remolatxa. Reserva-ho.
  3. Talla el cogombre, el pebrot vermell i l’alvocat a daus petits. Reserva-ho.
  4. Torra els cacauets i mentre es refreden esprem el quart de llimona i pica finament el coriandre i l’alfàbrega.
  5. Prepara l’amaniment posan n un bol els ingredients líquids (suc de llimona, salsa de soja i els olis de sèsam i oliva), barreja-ho bé i afegeix-hi les herbes i els cacauets picats.
  6. Barreja els fideus i les verdures en un plat, condimenta-ho i serveix-ho fred com si fos una amanida.

Descobreix la resta de vídeo receptes que han preparat les bloggers.