Orada en sopa de miso

Orada en sopa de miso, una recepta de la ecoxef Mireia Anglada.

El miso és un aliment tradicional en la cultura japonesa que, a més de ser deliciós, combina molt bé amb qualsevol peix.

Orada en sopa de miso - Veritas

Orada en sopa de miso

Ingredients:

Ingredients per al suc de cocció:

Elaboració:

  1. Rehidrata el xiitake durant una hora aproximadament i talla a làmines fines el gra d’all. Reserva.
  2. Posa a bullir l’aigua amb el miso, l’alga kombu, el mirin, el gingebre i les tiges de citronella. Quan comenci a bullir espera 3 minuts, apaga el foc, deixa-ho en infusió mitja hora i cola-ho.
  3. Ajunta el suc anterior amb l’oli de sèsam, l’all, els espinacs i el xiitake rehidratat.
  4. Fes-hi un bull, afegeix-hi el peix i cou-ho un parell de minuts.
  5. Tapa-ho, retira-ho del foc i deixa-ho en infusió uns minuts.
  6. Serveix-ho i refresca-ho amb una mica de ceba tendra tallada fina.