Ous al plat – FastGood

Ous al plat, com indica el seu nom, es prepara al mateix recipient on es servirà. Es tracta d’una versió lleugera de la recepta habitual, però igualment nutritiva a causa de les proteïnes d’alta qualitat de l’ou. Els tomàquets i els xampinyons són els responsables d’equilibrar el resultat aportant vitamines, minerals i fibra.

Aquesta recepta la prepara Isa, de Delicias Kitchen.

Ous al plat

Ingredients:

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180ºC.
  2. Lamina els xampinyons i salta’ls amb oli, sal i una mica d’all en pols. Quan estiguin daurats, retira’ls i reserva’ls.
  3. Talla els cirerols per la meitat i salta’ls.
  4. Posa la salsa de tomàquet casolana en una cassola de fang o en qualsevol altre recipient apte per a forn, trenca els ous, afegeix els tomàquets cherry i els xampinyons, i condimenta-ho amb sal i orenga.
  5. Enforna durant 10 minuts aproximadament o fins que la clara qualli.