Ous farcits

Ous farcits, típics de la gastronomia mediterrània, agraden a tothom i es poden preparar de moltes maneres, ja que la seva elaboració admet una gran quantitat d’ingredients. Laura Because ens proposa tres farciments deliciosos i saludables: alvocat, hummus de remolatxa i maionesa amb mostassa.

L’ou ecològic destaca per la seva riquesa en proteïnes d’alt valor biològic i àcids grassos essencials. Descobreix les diferències entre un ou ecològic i un no ecològic.

Ous farcits

Ingredients:

Para el farciment de maionesa i mostassa:

Para el farciment d’alvocat:

Per al farciment d’hummus de remolatxa:

Elaboració:

  1. Cou en aigua bullent els ous durant 10 minuts. Treu-los i deixa’ls refredar.
  2. Una vegada freds, pela’ls, parteix-los per la meitat i retira’n el rovell. Reserva’ls.
  3. Prepara el farciment de maionesa posant al recipient de la batedora els dos rovells, la sal, la mostassa i la meitat de l’oli. Col·loca el peu de la batedora al fons i bat-ho fins a formar la maionesa. Afegeix-hi la resta de l’oli i la meitat dels rovells cuits i torna-ho a batre. Reserva-ho.
  4. Fes el farciment d’alvocat aixafant els ingredients amb la forquilla. Reserva-ho.
  5. Posa els ingredients del farciment d’hummus de remolatxa al recipient de la batedora i bat-ho una mica.
  6. Col·loca els ous en una safata i farceix-los amb les tres barreges al gust. Decora-ho amb unes llavors de sèsam.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!