Pa de llavors sense gluten

Pa de llavors sense gluten, el millor del món, fornejat per tu mateix, de gust fort -amb caràcter, típic del pa alemany-, i supernutritiu.

Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’ebook de Terra Veritas “Receptes per cuidar”. Descarrega-te’l gratis.

Pa de llavors sense gluten

Ingredients:

Elaboració:

  1. Barreja les llavors de gira-sol amb les llavors de lli, les de xia, els flocs, el psyllium i la sal.
  2. Si cal, fon l’oli de coco a foc suau, i barreja’l amb l’atzavara i l’aigua.
  3. Tira-ho sobre la preparació seca i remena-ho fins que la mescla quedin ben espessa. Aboca-ho en un motlle i deixa-ho reposar tapat unes 2 hores.
  4. Preescalfa el forn a 175ºC i cou-ho uns 20 minuts, desemmotlla-ho i enforna-ho uns 40 minuts més. Deixa’l refredar abans de tallar.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!