Pa de pessic d’albercoc

Pa de pessic d’albercoc, una fruita molt rica en vitamina A que influeix molt positivament en l’estat de la vista, la pell, el cabell, les mucoses i els ossos.

Pa de pessic d'albercoc - Veritas

Recepta de pa de pessic d’albercoc

Ingredients:

Elaboració:

  1. Neteja i pela els albercocs, i treu-ne els pinyols.
  2. Unta un motlle amb mantega i reparteix 4c de sucre per la base del motlle.
  3. Col·loca els albercocs tallats a trossos, de manera que tota la base quedi coberta. Cou al forn durant 10-15 minuts a 180ºC i deixa-ho refredar.
  4. Posa la resta dels ingredients en un bol gros i bat bé amb la batedora.
  5. Aboca la barreja per sobre dels albercocs i torna a col·locar-ho al forn durant 45 minuts a la mateixa temperatura.
  6. Deixa refredar el pa de pessic i desemmotlla-ho amb compte.