Pa de pessic de pastanaga

Pa de pessic de pastanaga, ideal per a celebracions saludables. La pastanaga és excel·lent per a la vista gràcies a la seva riquesa en vitamina A, que contribueix a mantenir en bon estat la conjuntiva i la còrnia i evita la ceguesa nocturna.

Pa de pessic de pastanaga - Veritas

Pa de pessic de pastanaga

Ingredients:

Elaboració:

  1. Bat bé el sucre de canya amb els ous i reserva.
  2. Barreja la farina amb el llevat, un polsim de sal i canyella en pols.
  3. Afegeix aquesta última barreja als ous i el sucre, a poc a poc, sense deixar de batre.
  4. Quan la massa estigui ben consistent, afegeix la pastanaga ratllada, una cullerada d’oli i les nous trossejades.
  5. Col·loca la barreja en un motlle prèviament folrat amb paper vegetal i untat amb oli.
  6. Posa-ho al forn a 180-200ºC, durant 35 minuts i en acabar la cocció comprova amb un escuradents que està ben fet per dins. (En punxar el pa de pessic, l’escuradents ha de sortir net).
  7. Deixa-ho refredar i serveix-ho.