Pa de pita amb cigrons i alvocat

Pa de pita amb cigrons i alvocat. Conegut també com pa àrab, aquesta varietat de pa pla sense molla és molt versàtil i admet moltes combinacions. En aquesta ocasió, la foodblogger Alba Niubo l’ha emplenat de verdures i cigrons, un llegum amb un elevat contingut en ferro i vitamines que resulta molt adequat per als esportistes perquè els ajuda a contrarestar el desgast físic.

Pa de pita amb cigrons i alvocat - Veritas

Pa de pita amb cigrons i alvocat

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pica la ceva ben fina i reserva-la.
  2. Posa la coliflor i la carbassa al forn amb l’oli, el gra d’all aixafat, la cúrcuma, el pebre vermell i el romaní. Quan faltin un parell de minuts perquè les verdures estiguin fetes afegeix-hi els cigrons.
  3. Pela l’avocat, treu-ne el pinyol i aixafa’l amb una mica d’oli d’oliva i el suc de mitja llimona.
  4. Torra el pa de ppita a la paella 15 segons per cada costat.
  5. Obre el pan i emplena’l amb l’alvocat aixafat, la coliflor, la carbassa i els cigrons.