Pannacotta amb beguda d’ametlles

Pannacotta, unes postres tradicionals italià molt original i vistós, fàcil de preparar i que sol agradar a tothom. Si es prepara amb beguda d’ametlles resulta, a més, altament digestiu.

Pannacotta amb beguda d'ametlles - Veritas

Pannacotta amb beguda d’ametlles

Ingredients:

Elaboració:

  1. Barreja l’agar-agar en dos dits de beguda d’ametlles, i posa a escalfar la resta de la beguda.
  2. Abans que bulli, afegeix l’agar-agar, remou bé i deixa-ho bullir durant 3 minuts.
  3. Col·loca la barreja en motlles individuals i posa’ls a la nevera un mínim de 3 hores perquè quallin i es refredin.
  4. Abans de servir, desemmotlla cada pannacotta amb cura i decora amb una cullerada de melmelada de maduixa i llavors de rosella.

Recepta de Mi vida con un vegano