Pasta de llenties amb espinacs i dàtils

Pasta de llenties amb espinacs i dàtils, una font d’hidrats de carboni de qualitat. A més, acompanyem aquesta pasta de salsa all’arrabiata, que es caracteritza pel gust picant i la base de tomàquet, tot i que en aquest cas hi hemafegit espinacs, dàtils i anacards per completar-ne el perfil nutricional.

Pasta de llenties amb espinacs i dàtils

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posa els dàtils en remull i pica els alls al morter.
  2. Salta els alls, la farigola i l’orenga amb una mica d’oli d’oliva.
  3. Afegeix-hi els tomàquets en conserva ja pelats, aixafa’ls amb una cullera de fusta i incorpora-hi el puré de tomàquet. Cou-ho durant 2 minuts.
  4. Escorre els dàtils, treu-ne el pinyol i talla’ls en trossos molt petits.
  5. Afegeix-hi el vinagre, la sal, la caiena, els dàtils i els brots d’espinacs, i remena-ho fins que aquests últims estiguin cuits.
  6. Apaga el foc i afegeix-hi els anacards juntament amb les fulles d’alfàbrega picades.
  7. Bull la pasta de llenties en aigua abundant, cola-la i serveix-la amb la salsa.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables