Pastís de poma amb oli de coco

Pastís de poma amb oli de coco, un postres deliciós i saludable. Les pomes ajuden a reduir el colesterol, equilibren els nivells de sucre en sang i disminueixen el risc de patir malalties cardiovasculars.

Pastís de poma amb oli de coco - Veritas

Pastís de poma amb oli de coco

Ingredients:

Elaboració:

  1. Bat els ous en un bol i reserva. Barreja amb una forquilla la farina, l’oli de coco, xarop d’atzavara i una mica de sal.
  2. Amb les mans fredes, afegeix els ous a la barreja obtinguda i dóna-li forma fins que obtinguis una barreja homogènia. Deixa-ho refredar a la nevera.
  3. Renta les panses i deixa-les escorrent en un colador. Pela les pomes, retira les llavors i talla-les a rodanxes fines. Posa les panses i les pomes en un recipient amb la farina de coco i la canyella.
  4. Unta el motlle amb una mica d’oli. Treu la massa de la nevera i col·loca-la a la superfície de treball, ja empolvorada amb farina. Estira la massa lleugerament i cobreix el fons i els costats del motlle.
  5. Posa les pomes i les panses sobre de la massa i empolvora una capa fina de canyella.
  6. Col·loca el pastís al forn durant 50 minuts, fins que estigui cuit i daurat.