Pastís de quinoa i xocolata

Pastís de quinoa i xocolata. Els beneficis del cacau més els de la quinoa (que aporta proteïnes, vitamines, minerals i fibra) converteixen aquest pastís en unes postres molt saludable.

Pastís de quinoa i xocolata - Veritas

Pastís de quinoa i xocolata

Ingredients:

Ingredientes per a la cobertura:

Elaboració:

  1. El primer que cal fer és coure la quinoa i deixar-la refredar completament.
  2. Escalfa el forn a màxima temperatura i unta un motlle rodó amb mantega.
  3. Posa a la batedora els ous, la vainilla, la beguda d’ametlles, la quinoa i la mantega fosa i refredada. Bat fins que quedi una barreja suau.
  4. En un bol, barreja el sucre, el cacau, el llevat i una mica de sal, i afegeix-ho a la barreja anterior. Remou bé.
  5. Col·loca la barreja en el motlle i deixa-ho al forn durant 50 minuts a temperatura mitjana.
  6. Prepara la cobertura de xocolata quan el pastís s’hagi refredat completament. Per fer-la, posa la nata en una cassola i escalfa-. Col·loca la xocolata en un recipient resistent a la calor i aboca la nata calenta. Remou fins que es barregi. Deixa-ho refredar dos minuts i aboca sobre el pastís.