Paté d’albergínia

Paté d’albergínia, una recepta deliciosa i molt nutritiva gràcies a l’aportació del sèsam i la tahina.

El sèsam és una llavor rica en vitamines i minerals, molt recomanada en la dieta diària. La tahina és una crema que conté com a base el sèsam, i aporta una textura ideal als patés vegetals.

Paté d’albergínia

Ingredients:

Elaboració:

  1. Neteja i talla les verdures, i sofregeix-les amb un rajolí d’oli d’oliva verge.
  2. Una vegada cuinades, col·loca-les a la gerra de la batedora i afegeix-hi la tahina, l’oli, la sal i el pebre. Barreja-ho bé fins a aconseguir una textura cremosa.
  3. Serveix el paté i decora’l amb julivert picat i llavors de sèsam.

Gaudeix de la col·lecció de patés vegetals que hem preparat per a la primavera. Cada setmana, un paté diferent!