Paté d’alvocat

Paté d’alvocat amb miso, un lloc ideal per untar en torrades i combinar amb altres verdures.

L’alvocat és ric en greixos insaturats que tenen la capacitat de reduir els nivells a la sang del colesterol LDL. A més, és ric en vitamines i minerals. Per la seva banda, el miso és un aliment tradicional de la cultura japonesa que, gràcies als seus enzims i ferments, afavoreix l’equilibri de la flora intestinal, reforça el sistema immunitari i s’aconsella en cas de problemes digestius.

Paté d’alvocat

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla els alvocats per la meitat, treu l’os i extreu la polpa amb l’ajuda d’una cullera.
  2. Talla l’all i la ceba en trossos molt petits i sofregeix amb oli d’oliva.
  3. Afegeix el miso, després d’apagar el foc, per ajudar a que es dissolgui.
  4. Col·loca tots els ingredients al vas de la batedora i tritura fins aconseguir una textura cremosa.

Gaudeix de la col·lecció de patés vegetals que hem preparat per a la primavera. Cada setmana, un paté diferent!