Pita real amb vegeburguer

Recepta de pita real amb vegeburguer. Aquesta versió vegetal de la típica hamburguesa és un plat molt complet i saborós que resulta ideal tant per menjar a casa com a fora. A més dels beneficis de les verdures i les proteïnes vegetals del tofu, conté el potencial nutritiu de l’gomasio, un condiment ric en calci i vitamines que aporta un deliciós sabor i aroma de la fruita seca. I, per si fos poc, preparar-la és fàcil i divertidíssim.

Pita real amb vegeburguer - Veritas

Pita real amb vegeburguer

Ingredients:

Elaboración:

  1. Comença per torrar el pa i reserva.
  2. Posa una mica d’oli en una paella i torra les hamburgueses. A la mateixa paella, salta la ceba tallada en làmines i reserva.
  3. Munta les hamburgueses, unta la tofunesa en les dues parts del pa, empolvora el gomashio sobre la base i afegeix-hi xucrut i enciam.
  4. A continuació, col·loca sobre la vegeburguer la ceba fregida, una altra cullerada de gomashio, una rodanxa de tomàquet, una altra d’alvocat i tanca amb el pa de pita.