Pizza amb bròquil i nous

Pizza amb bròquil i nous, una recepta fàcil i divertida per preparar en família. Aprofita que la fas a casa per escollir ingredients ecològics i saludables. En aquest cas, hem escollit el bròquil perquè té un alt contingut en vitamines (A, B2, C i E), minerals i fibra alimentària soluble. D’altra banda, les nous afavoreixen la producció de glòbuls vermells i són un excel·lent estimulant per al sistema nerviós l’activitat intel·lectual.

Pizza amb bròquil i nous - Veritas

Pizza amb bròquil i nous

Ingredients:

Ingredients per a la massa:

Elaboració:

  1. Barreja la farina amb llevat en un bol. Afegeix l’aigua i l’oli i dóna forma a la massa fins que estigui a punt. Tapa el bol amb un plat i deixa-ho reposar a temperatura ambient durant 40 minuts.
  2. Renta i talla el bròquil. Posa-ho a bullir en aigua amb sal durant 2 o 3 minuts i Escórre’l bé.
  3. Neteja els xampinyons i talla’ls en rodanxes fines, escorre el blat de moro, barreja el tomàquet triturat amb la salsa de tomàquet i talla en rodanxes la mozzarella.
  4. Dóna forma a la massa i cobreix la superfície amb la salsa de tomàquet. Decora la pizza amb els trossos de bròquil, els xampinyons a rodanxes, les nous trossejades i la mozzarella.
  5. Per acabar, col·loca la pizza al forn preescalfat a 225ºC durant 20-25 minuts.