Pizza de peres i nous sense gluten

Pizza de peres i nous sense gluten, un plaer per a tots els celíacs. La pizza és un plat ideal per introduir nous sabors i textures a la dieta. La que et proposem avui és molt original perquè combina amb èxit diveros ingredients molt diferents entre si, com pera, ceba i formatge de cabra.

Pizza de peres i nous sense gluten

Ingredients:

Elaboració:

  1. Abans de començar, preescalfa el forn a 180ºC.
  2. Talla la ceba a la juliana, pela la pera i treu-li les llavors. Després, talla la fruita a làmines i trosseja les fulles de ruca.
  3. Trosseja les nous amb les mans i talla el formatge de cabra en tires fines.
  4. Col·loca el formatge sobre la base, la pera a sobre, la ceba i finalment, la ruca i les nous.
  5. Posa-la al forn durant 10 minuts o fins que els ingredients comencin a daurar-se.
  6. En treure-la del forn, tira un rajolí d’oliva verge extra per damunt.

Consulta la nostra proposta de menú sense gluten.