Pollastre rostit amb prunes i pinyons

Pollastre rostit amb prunes i pinyons… Una recepta deliciosa.

El pollastre és un aliment que es consumeix amb regularitat a moltes llars i, per tant, recomanem que sigui de qualitat. Qualitat vol dir que sigui un pollastre sa, que ha viscut en bones condicions, sense hormones ni antibiòtics com a tractaments de base.

Pollastre rostit amb prunes i pinyons - Veritas

Pollastre rostit amb prunes i pinyons

Ingredients:

Elaboració:

  1. Desfés la mantega en oli d’oliva calent per enrossir el pollastre. Afegeix sal i pebre i daura poc a poc. Retira l’excés d’oli per evitar que el rostit quedi molt oliós. Reserva el pollastre.
  2. Sofregeix els grans d’all tallats per la meitat amb pell, la ceba trossejada, la canyella i el llorer durant uns 4 minuts, fins que agafin color.
  3. Afegeix el pollastre i barreja bé. Incorpora la copa de vi, tapa i deixa evaporar l’alcochol durant uns 10 minuts a foc mitjà. Remou sovint, afegeix aigua calenta per cobrir tot el pollastre i sala.
  4. Tapa i deixa coure el pollastre a foc lent durant 1 hora aproximadament, afegint més aigua si cal.
  5. Quan quedin 20 minuts per acabar de coure el pollastre, afegeix les prunes, els albercocs i els pinyons. Remou i rectifica de sal.
  6. Un cop cuit el pollastre, deixa-ho reposar durant la nit. Una hora abans de consumir-lo, posa-ho al foc i fes-ho bullir.