Polvorons vegans de xocolata

Polvorons vegans de xocolata, una alternativa als polvorons tradicionals per a les festes. Anima’t a preparar-los! L’èxit d’aquesta recepta es deu tant a la xocolata com a l’ametlla, rica en proteïnes i en arginina, un aminoàcid essencial que resulta imprescindible en l’etapa de creixement dels nens.

Polvorons vegans - Veritas

Polvorons vegans de xocolata

Ingredients:

Elaboració:

  1. Mentre s’escalfa el forn a 180ºC, posa la farina en una safata de forn i reparteix-la bé.
  2. Col·loca la farina al forn durant 10 minuts per torrar-la. Mentrestant, torra l’ametlla mòlta en una paella, fins que canviï de color.
  3. Barreja en un bol la margarina de soja, el sucre i una mica de sal.
  4. Un cop la farina estigui a temperatura ambient, afegeix la xocolata. Després de barrejar bé, incorpora l’ametlla i remou fins a obtenir una massa granulosa.
  5. Dóna’ls forma amb les mans, col·loca’ls en una safata folrada amb paper de forn i calenta durant 5 minuts a 200ºC.
  6. Deixa-ho refredar abans de servir.

Recepta proposada per Mi vida con un vegano