Quiche d’espinacs

Quiche d’espinacs, deliciosa elaboració d’origen francès que accepta qualsevol ingredient. En aquest cas optem pels espinacs que, gràcies a la seva riquesa en vitamina C, eleven les nostres defenses.

Quiche d’espinacs

Ingredients:

Elaboració:

  1. En una paella petita, salta els pinyons i les panses amb 2 cullerades d’oli. Quan comencin a daurar-se, retira’ls i reserva’ls.
  2. En una cassola, tira la resta de l’oli i sofregeix la ceba ben picada. Quan estigui transparen, afegeix-hi l’all picat i continua amb la cocció.
  3. Trosseja els espinacs i afegeix-los a poc a poc, sense deixar de remenar, perquè es vagin reduint de mida.
  4. Quan estiguin mig cuits, afegeix-hi els pinyons i les panses i assaona-ho. Remena-ho i apaga el foc.
  5. Bat els ous en un bol juntament amb la crema de fajol. Aboca la barreja a la cassola, afegeix-hi la nou moscada i una mica de formatge ratllat i torna-ho a remenar.
  6. Col·loca la massa en un motlle per a pastissos i emplena-la amb la barreja que has preparat. Enforna-ho a 180ºC durant 30-45 minuts fins que estigui daurada.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes FastGood, plats ràpids, sans i saludables.