Quiche vegana de tomàquets cirerols

Quiche vegana de tomàquets cirerol, una recepta per conquerir a tota mena de paladars, que ens proposen els nostres companys de viatge de Taifun.

De gust dolç i aparença atractiva, els tomàquets cirerols enriqueixen aquesta apetitosa quiche amb vitamines i antioxidants.

Quiche vegana de tomàquets cirerols

Ingredients per a la massa:

Ingredients per al farcit:

Elaboració:

  1. Barreja tots els ingredients per fer la massa de la quiche. Pasta-ho bé, cobreix-ho amb film transparent i deixa-ho a la nevera durant 30 minuts.
  2. Renta els tomàquets, talla’ls per la meitat i posa’ls a escórrer.
  3. Cobreix una safata per a forn amb oli d’oliva i escampa-hi farina. Encén el forn a 200ºC i deixa que es preescalfi.
  4. Estira la massa freda en una superfície enfarinada, col·loca-la a la safata, fes una vora d’aproximadament 1 cm i trepitja-la diverses vegades amb una forquilla.
  5. Deixa-ka a la reixeta central del forn durant uns 10 minuts.
  6. Per al farcit, posa a la gerra de la batedora el tofu sedós, l’oli d’oliva, la sal, la cúrcuma, la nou moscada i el midó. Bat-ho fins a obtenir una pasta suau.
  7. Assaona-ho bé amb herbes provençals i pebre, aboca la mescla a la safata sobre la massa precuita, distribueix-la uniformement i col·loca els cirerols per damunt.
  8. Col·loca la safata a la graella central, abaixa la temperatura a 175ºC i enforna-ho durant 15 minuts més.

Descobreix la nostra proposta de receptes veganes.