Remenat de tofu amb tomàquets cirerols, una recepta simple i senzilla que és l’alternativa perfecta a uns ous remenats. El tofu aporta la proteïna completa, vegetal en aquest cas, i els tomàqeuts cirerols li donen el toc mediterrani. Remenat de tofu amb tomàquets cirerols Ingredients: 250 g de tofu 150 g de bolets shiitake 7 tomàquets cirerols 2 cullerades […]

La manera com ens sentim i gestionem les emocions és, en gran part, fruit de la dieta diària. Si la vigilem podrem equilibrar el funcionament del sistema hepàtic amb el clima i, alhora, regular el nostre estat emocional.

Kombucha de magrana, un refresc probiòtic que regenera la microbiota intestinal, reforça el sistema immunitari i facilita les digestions. A més, és una font d’antioxidants, desintoxica i depura l’organisme.

El desodorant ecològic és imprescindible a l’estiu perquè hidrata, protegeix i elimina la mala olor sense alterar l’equilibri natural de la pell. A més, té propietats astringents i antibacterianes.

Els tomàquets ecològics són més nutritius que els no ecològics i també tenen més compostos polifenòlics. Així ho demostra un estudi dut a terme durant dos anys amb dos tipus de tomàquets: estàndard i cirerol.

Mix de llavors, un aliment recomanat a l’estiu per la seva aportació de nutrients essencials. A més, les llavors són fàcils de digerir i complementen receptes típiques de l’estació com les amanides, les cremes fredes i els batuts.

Responent al nostre compromís amb el consum conscient i responsable, neix el projecte d’aprendre a llegir etiquetes. En aquesta secció comparem els ingredients que conté un producte ecològic respecte els que conté un producte no ecològic. Comencem comparant el refresc de taronja, un clàssic a les llars, especialment els mesos d’estiu.

Crema verda d’estiu amb espinacs, pebrot, carbassó… Les verdures aporten clorofil·la, vitamines i minerals, especialment ferro, que s’absorbirà millor gràcies a la vitamina C de la llimona. I, la poma aportarà un gust final lleugerament dolç. Aquesta recepta te la proposa Rocío Greus, de Let it be cosy.

La quinoa és un aliment excepcional a nivell nutritiu, ja que és rica en proteïnes d’alt valor biològic. Ens aporta tots els aminoàcids essencials que necessita el cos, a més de ser una bona font de fibra i minerals com el ferro i el calci.

Per aprimar-te saludable, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció de receptes específiques per perdre pes de forma saludable, incloent tots els grups d’aliments. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Amanida tèbia de verdures, blat i xistorra, una recepta que ens proposa Laura Because. Una amanida amb una aportació molt equilibrada de nutrients, que combina la textura cruixent dels espinacs i les verdures al dente amb l’aroma de la xistorra i la suculència del blat cuit.

Biobel és l’empresa de detergents ecològics que gestionen els germans Beltrán a Castelló. Els detergents ecològics estan elaborats amb ingredients naturals d’origen vegetal i la seva eficàcia va més enllà del rentat, ja que s’aprecien els resultats en l’estat de la pell, la salut i el medi ambient. Són molts els motius que fan aconsellable […]

Entrada

Superfoods

Superfoods, una petita quantitat té una densitat enorme de nutrients essencials i, gràcies a les seves propietats, els superaliments poden prevenir i tractar malalties. Molts es presenten ja preparats per facilitar la seva incorporació a la dieta. Tria’ls segons les teves necessitats o mancances i afegeix-ne la dosi indicada a iogurts, amanides, sopes, sucs, batuts…

Crea el teu propi quadern de notes utilitzant com a base la caixa de cartró dels cereals Spelt flakes de Veritas. Marta, de 2nd funniest thing, et guiarà en aquesta aventura DIY perquè el resultat sigui un èxit. El projecte Upcycling sorgeix com a resposta activista per donar una segona vida als envasos. L’objectiu és […]