Energètic i equilibrat, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció de receptes macrobiòtiques que t’ajudaran a mantenir l’equilibri a la cuina. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

El pa de blat de moro és molt digestiu i el seu gust lleugerament dolç el converteix en el perfecte company de melmelades, formatges tendres i embotits lleugers.

Pa de llavors sense gluten, el millor del món, fornejat per tu mateix, de gust fort -amb caràcter, típic del pa alemany-, i supernutritiu. Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’ebook de Terra Veritas “Receptes per cuidar”. Descarrega-te’l gratis.

El mill és un cereal ideal per al sistema nerviós. Té un sabor dolç, semblant al de les nous, i és molt versàtil, ja que pot ser l’ingredient principal tant d’una crema com d’unes delicioses croquetes. En aquesta ocasió, la xef Mireia Anglada et revela les tècniques de cuina per gaudir d’un cereal solt, i […]

A mesura que avança l’embaràs, i especialment a partir del segon trimestre, és possible que les reserves de ferro de la futura mare vagin disminuint i per aquest motiu cal incrementar la qualitat d’aliments rics en aquest mineral.

Digestió perfecta, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció de receptes que garanteixen que el teu sistema digestiu funcioni correctament, amb l’objectiu d’evitar la inflamació abdominal, gassos, acidesa, etc Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Brou per tonificar el ronyó, gràcies a les propietats de les cols de Brussel·les, l’alga wakame i el mugi miso. Aquesta senzilla recepta, que podràs preparar en 15 minuts, te la proposa el xef Miguel Aguilar.

Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que destaca pel toc que li concedeix la cúrcuma, una espècia que combinarem amb una mica de pebre negre per augmentar-ne l’efectivitat.

Tònic per al fred, una recepta de cosmètica natural per preparar en uns minuts a casa teva. Aquest tònic t’ajudarà a mantenir la pell suau i protegida en els dies de més fred. Et aportarà antioxidants i millorarà la circulació de la pell ajudant a mantenir la seva hidratació. Tònic per al fred Ingredients: 100 […]

Recepta

Brou depuratiu

Brou depuratiu, una recepta del xef Miguel Aguilar, que conté alga espagueti de mar, miso, ceba, nap i julivert. Prepara’l en 15 minuts!

Què menjar a l’hivern per estar en sintonia amb l’estació. L’hivern és temps d’interiorització i tot flueix més lentament. Els dies són més curts, els arbres estan nus i fins a alguns animals passen mesos hibernant. El nostre cos també ho nota i necessitem aliments que generin calor i reforcin l’energia interior.

Novetats de febrer: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Entre ells, destaquen els ous ecològics en un envàs 100% compostable, la gamma d’herbes de proximitat i ecològiques i un desodorant amb pedra d’alum, ideal per adolescents.

Copa de musli amb xia, lli i maduixes, una recepta perfecta per começar el dia. De fet, més que una recepta és una veritable injecció d’energia, plena de vitamines i fibra. Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’ebook de Terra Veritas “Receptes per cuidar”. Descarrega-te’l gratis.

Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa que combina llegums, cereals i vegetals. El comí, la cúrcuma i el gingebre li donden un toc aromàtic molt especial i n’afavoreixen la digestió. Sopa de cuscús amb moniato i shiitake Ingredients: 1 tassa de cigrons cuits 1/4 de tassa de cuscús d’espelta integral 1 porro 1 moniato petit […]

Recepta

Brou vegà

Brou vegà, una recepta molt completa i nutritiva, que prepararàs en 15 minuts. A les vitamines i minerals de les verdures, se’ls sumen els beneficis de l’espirulina, que t’aportarà energia per a tot el dia.