Farines sense gluten, específiques per a les persones que pateixen celiaquia o intolerància a la proteïna del blat, així com per a tots aquells que vulguin provar farines menys conegudes, nutritives, saboroses i amb moltes possibilitats a la cuina.

Menú amb salses i amaniments lleugers, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una proposta d’amaniments per acompanyar els teus plats, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Amanida Coleslaw, ideal per anar preparant la pell per a l’estiu. Aquesta recepta de col, pastanagues, nabius i llavors te la recomana el xef Miguel Aguilar.

Trufes d’avellana i cacau, una deliciosa variació de les clàssiques trufes. Les ametlles i les avellanes són dues de les fruites seques més apreciades pel  seu elevat nivell nutritiu, que combinen especialment bé amb el cacau, un potent antioxidant.

Els ous ecològics procedeixen de gallines criades sense substàncies químiques, il·luminació artificial ni gàbies. S’alimenten de pinsos ecològics i, com a conseqüència, els ous que ponen tenen més frescor, qualitat i riquesa nutricional que els no ecològics.

Amanida True blood, especial per a finals de primavera i inicis d’estiu per la frescor dels ingredients que conté: síndria, tomàquet, menta, etc. A més, aquesta recepta del xef Miguel Aguilar és rica en licopè, un potent antioxidant que millora la salut cardiovascular.

Pa de pita amb cigrons i alvocat. Conegut també com pa àrab, aquesta varietat de pa pla sense molla és molt versàtil i admet moltes combinacions. En aquesta ocasió, la foodblogger Alba Niubo l’ha emplenat de verdures i cigrons, un llegum amb un elevat contingut en ferro i vitamines que resulta molt adequat per als […]

Quinoa, un pseudocereal ric en proteïnes i minerals. De fet, posseeix proteïnes d’alt valor biològic, que contenen tots els aminoàcids essencials. És rica en fibra i minerals, com ferro, calci i fòsfor. A més, resulta un aliment indispensable en el rebost dels celíacs, ja que no conté gluten. La ecoxef Mireia Anglada t’ensenya com es […]

5 amaniments per triomfar… Tots sabem que un bon amaniment marca la diferència, ja que té la capacitat no només d’aportar sabor, aroma i color, sinó d’enriquir nutricionalment el plat que condimenta. T’expliquem com combinar i harmonitzar els ingredients per convertir les teves amanides al més suculent de les menges.

Menú depuració a la primavera, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients específics per netejar l’organisme, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Amanida Rebel heart, vegana i carregada de fruites. La recepta te la recomana el xef Miguel Aguilar.

Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet, combina l’atractiu de la pasta amb els beneficis nutricionals dels llegums. La salsa de tomàquet casolana els aporta un suplement extra de calci i potassi, dos minerals imprescindibles, ja que el segon evita la pèrdua del primer.

La pell és l’òrgan més gran del cos, i per això, també hem d’alimentar-lo correctament. Cada mes, Elisenda Monté, de Mamita Botanical Skincare, et facilitarà una recepta molt senzilla amb ingredients ecològics. Gaudeix preparant les teves màscares, exfoliants i cremes corporals! Mascareta 2 en 1 per rostre y cabell Aquesta mascareta aporta un extra d’hidratació tant […]

La cúrcuma a la cuina és perfecta per condimentar amanides, arrossos, llegums i verdures. La ecoxef Mireia Anglada et desvetlla les millors combinacions per beneficiar-te de les potents propietats antiinflamatòries i antioxidants d’aquesta arrel.