Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d’incloure en la teva dieta aquest magnífic llegum. Les llenties vermelles són els llegums que més ràpid es couen i resulten delicioses triturades amb verdures, un plat que es pot prendre calent, fred o temperat. A més, són perfectes per a incloure en dietes d’aprimament: amb prou […]

5 maneres de cuinar l’ou, un dels aliments més complets que existeixen. Conté tots els nutrients essencials i proteïnes d’alt valor biològic, a més d’una gran quantitat de vitamines i minerals. A la cuina resulta d’allò més versàtil i admet un munt de coccions.

Menú supervitamínic elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients rics en vitamines, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Recepta

Amanida goodah

Amanida goodah, amb propietats digestives. Gaudeix d’aquesta deliciosa amanida de xucrut, pinya, llavors de lli i germinats, elaborada pel xef Miguel Aguilar.

Seitan amb verdures i salsa de cervesa, un guisat deliciós que pots cuinar com a alternativa a la carn. El seitan és un producte originari d’Extrem Orient que té una textura molt similar a la de la carn. S’obté a partir de la farina de blat. En concret, el seitan és la proteïna insoluble del […]

Flor de Doñana és el nostre proveïdor de maduixes ecològiques, situat al Parc Natural de Doñana, un entorn privilegiat per al cultiu de maduixa, ja que té una gran quantitat d’hores de sol. Juan María Rodríguez va fundar la seva empresa agrícola fa més de 16 anys, per conrear maduixes, gerds i nabius ecològics. Com ell […]

Els pesticides poden causar al·lèrgies alimentàries, segons la investigació Al·lèrgies alimentàries associades a l’exposició a pesticides diclorofenoles (Montefiore Medical Center, Nova York, 2012). Els diclorofenoles són un dels pesticides més utilitzats actualment i el seu ús excessiu es relaciona amb la creixent incidència d’al·lèrgies alimentàries en les societats occidentals.

Amanida green valley, amb propietats antioxidants, gràcies al poder de l’bròquil, la ceba, els naps i les panses. Aquest plat deliciós t’ho recomana el xef Miguel Aguilar.

Bunyols de carbassa, una recepta ideal per introduir aquesta verdura a les teves postres, ja que és dolça i colorida.

Fajol, un pseudocereal amb un alt porcentatge en proteïna, apte per a celíacs. També destaca per la seva capacitat per escalfar l’organisme, alhora que tonifica i enforteix els ronyons; conté flavonoides, ideals per millorar la circulació, i equilibra el sistema nerviós. Fajol hidratat S’utilitza per fer creps. Posa-ho en remull tota la nit per extreure’n el […]

Menú 6 joies nutricionals, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients amb propietats nutricionals excepcionals, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Amanida back to black, amb quinoa i llavors de sèsam negre, és una excel·lent proposta macrobiòtica del xef Miguel Aguilar.

Orada en sopa de miso, una recepta de la ecoxef Mireia Anglada. El miso és un aliment tradicional en la cultura japonesa que, a més de ser deliciós, combina molt bé amb qualsevol peix.

La pell és l’òrgan més gran del cos, i per això, també hem d’alimentar-lo correctament. Cada mes, Elisenda Monté, de Mamita Botanical Skincare, et facilitarà una recepta molt senzilla amb ingredients ecològics. Gaudeix preparant les teves màscares, exfoliants i cremes corporals! Mousse corporal de coco Aquesta mousse hidratant aporta un extra d’hidratació a la pell, deixant-la […]