Menú amb superaliments d’hivern, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients amb propietats específiques per activar les defenses, antioxidants, antibiòtics i anticancerígens, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Tofu arrebossat amb gomashio, un condiment a base de sèsam, ric en ferro i calci. L’arrebossat és una molt bona opció per incorporar en la dieta el tofu, ja que queda suau i sucós.

Els beneficis dels aliments ecològics són notables, segons un estudi realitzat per la Universitat de Newcastle (Regne Unit), basat en la revisió de 343 investigacions científiques (British Journal of Nutrition, 2014).

Entrepà calent d’alvocat, pernil i formatge, complet en proteïnes i ric en greixos saludables, gràcies a l’alvocat. A més, aporta vitamina E i calci. La recepta te la recomana l’dietista i expert en nutrició Gabor Smit.

Crumble de caquis i peres, una recepta deliciosa per començar el dia, i amb fruita de temporada. El caqui és una fruita típica de la tardor que, a més de ser molt rica en vitamines, minerals i fibra soluble, regula el trànsit intestinal i equilibra els nivells de colesterol.

La natura ens ofereix endolcidors naturals per a diabètics, com el sucre de coco, l’estèvia o el sucre de bedoll. Els edulcorants artificials, poden desencadenar reaccions res desitjables en l’organisme. És el moment de buscar noves opcions, més naturals, per endolcir la dieta.

Sandvitx de crema de cacauets i melmelada de maduixa, com a alternativa a la brioxeria industrial. Aquest sandvitx aporta greixos saludables, és ric en proteïnes i en minerals. La recepta te la recomana l’dietista i expert en nutrició Gabor Smit.

Pa de pessic de pastanaga, ideal per a celebracions saludables. La pastanaga és excel·lent per a la vista gràcies a la seva riquesa en vitamina A, que contribueix a mantenir en bon estat la conjuntiva i la còrnia i evita la ceguesa nocturna.

Les llavors són un petit gran tresor gràcies a la seva riquesa nutricional, el seu sabor, la seva textura i el seu aroma. Enriquir la dieta i fer-la més nutritiva és tan simple com tenir llavors variades a mà a la cuina i incorporar-les al menú familiar.

Menú tonificant contra el fred, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients amb propietats específiques per tonificar i calentar l’organisme, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Pa de coca amb escalibada i ventresca. Destaca el seu elevat contingut en proteïnes i omega-3, a més de ser ric en vitamina C i K. Aquest entrepà t’ho recomana el dietista i expert en nutrició Gabor Smit.

Risotto de bolets. Una recepta estupenda per a la tardor ja que és un plat consistent i amb un ingredient de temporada. Els bolets estan considerats un aliment funcional perquè tenen fibra, redueixen el colesterol i milloren el funcionament immunitari. A més, són molt saborosos i alegren qualsevol guisat.

Hamburguesa de polenta i verdures. Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de videos #fastGood, amb l’objectiu de presentar plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida. Els hidrats de carboni d’absorció lenta presents a la polenta ajuden a mantenir uns nivells estables de sucre a la sang.

Alimentar-se correctament és ben senzill. De fet, només cal menjar aliments de qualitat i variats, aplicar el sentit comú i no deixar-se portar per modes passatgeres.

Entrepà de salmó fumat, espinacs i vinagreta, recomanat pel dietista i expert en nutrició Gabor Smit. Aquesta combinació és completa pel que fa a proteïnes, rica en omega-3 i carotens. Per la seva banda, la mostassa t’ajudarà a digerir els hidrats de carboni.