Gelat de llet de coco i vainilla, una recepta aromàtica, suau i deliciosa que et proposa el xef Miguel Aguilar. La llet de coco és molt rica en calci, però la gran aportació nutricional d’aquesta recepta s’ho confereixen les baies de Goji, uns dels aliments més nutritius del planeta. Contenen 19 aminoàcids (alguns essencials), minerals, […]

Depuratiu i saboròs, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció de receptes per possar-te a punt després de les vacances. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Molt rica en antioxidants, vitamines i minerals, la remolatxa es pot prendre crua en amanides, batuts i liquats, però també escaldar o saltar, sempre que les fulles siguien tendres,

Gelat de mango i gerds, especialment recomanat per lluir un bronzejat saludable a l’estiu. El mango és una fruita refrescant, rica en betacarotens i antioxidants, que protegeixen la pell dels raigs solars, i, els gerds destaquen per les seves propietats antioxidants, importants per frenar l’envelliment cel·lular i aportar frescor a la pell.

Gelat de plàtan i mantega de cacauet, una recepta que et proposa el xef Miguel Aguilar per sorprendre els més petits. La mantega de cacauet és rica en greixos saludables i, combinada amb el cacau en pols aportarà també antioxidants a l’organisme.

Azukis, un llegum vermell típic dels països orientals molt apreciat per la seva riquesa en nutrients. Descobreix com mantenir-los intactes seguint la tècnica de cuina que et proposa la xef Mireia Anglada. Són una proteïna vegetal completa que enforteix el ronyó, ja que segons la medicina tradicional xinesa i la macrobiòtica les azukis tonifiquen el […]

Estem en plena època estiva, arriben les vacances i marxem de viatge. Segons com de llunyà o exòtic sigui el lloc triat poden aparèixer els típics problemes (jet lag, diarrea del viatger…) i convé estar preparat.

Kombucha de magrana, un refresc probiòtic que regenera la microbiota intestinal, reforça el sistema immunitari i facilita les digestions. A més, és una font d’antioxidants, desintoxica i depura l’organisme. El kombucha és una beguda mil·lenària que es prepara deixant fermentar el te (vermell, verd o negre) amb sucre i microorganismes integrats per uns bacteris del […]

Bàlsam per a les picades d’insectes, elaborat per calmar i desinflamar la pell, i ajudar a reduir la picor. La pell és l’òrgan més gran del cos i per això també l’hem d’alimentar correctament. Cada mes, Elisenda Monté, de Mamita Botanical Skincare, et facilita una recepta molt senzilla amb ingredients ecològics. Diverteix-te preparant mascaretes, exfoliants […]

Gelat de pinya, te verd i llet de coco, una combinació exòtica, dolç i refrescant. Aquesta recepta que et proposa el xef Miquel Aguilar és una alternativa saludable als gelats que trobem al mercat. La pinya té beneficis diürètics, el te verd aporta antioxidants, flavonoides i minerals a l’organisme i la llet de coco és […]

L’aloe vera és un gran antioxidant, que no només hidrata i rejoveneix la pell, també és un excel·lent regenerador de les cèl·lules cutànies danyades pel sol gràcies a la seva riquesa en nutrients i les seves propietats emolients.

El desodorant ecològic és imprescindible a l’estiu perquè hidrata, protegeix i elimina la mala olor sense alterar l’equilibri natural de la pell. A més, té propietats astringents i antibacterianes. El desodorant és un producte que solem utilitzar diàriament, però també és dels que genera més polèmica perquè alguns dels seus components podrien estar perjudicant la […]

Gelat de préssec i ametlles amb fulles de menta, una autèntica delícia que et proposa el xef Miguel Aguilar. El color taronja de la polpa del préssec es deu al betacarotè, un antioxidant molt beneficiós que l’organisme transforma en vitamina A, encarregada de tenir cura de la vista i mantenir en bon estat les mucoses […]

Amanida oriental de cogombre, un entrant molt refrescant, ideal per a dies calurosos. Barreja sàviament ingredients de la nostra terra, com el cogombre i la ceba, amb d’altres que es fan servir molt en la cuina asiàtica i que li donen un gust diferent, alhora que n’augmenten el valor nutricional. El cogombre és una verdura […]