Natilles sense ou, l’alternativa vegetal a les natilles tradicionals, gràcies a l’ús de l’kuzu. Aquesta arrel té la capacitat d’espessir i aportar una textura gelatinosa. Descobreix com utilitzar-lo en aquesta tècnica de cuina. Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per l’E-Book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Descarrega-te’l […]

Llenties vermelles, un llegum sense pell que resulta ideal per a aquelles persones que no digereixen bé les llenties. De mida similar a les pardines, es caracteritzen per un intens color ataronjat, que proporciona un toc alegre a qualsevol recepta. És una varietat de llegum molt interessant i fàcil d’incorporar a la cuina de cada dia. En aquesta ocasió, […]

Descobreix vuit olis molt especials que enriquiran la teva dieta tant des del punt de vista nutricional com organolèptic. Olis de sèsam, de càrtam, d’argània, de carbassa… T’expliquem com els pots utilitzar perquè la seva aportació sigui més completa.

Recepta

Suc Cool rider

Suc Cool rider, amb propietats antiinflamatòries gràcies al poder de la pinya, les pastanagues, la llet de coco i la cúrcuma. Aquesta recepta te la facilita el xef Miguel Aguilar.

Amanida de llenties amb vinagreta, una opció pràctica que ens permet gaudir d’aquest llegum més enllà dels guisats tradicionals. Són molt nutritives i una inqüestionable font d’energia. Les llavors de gira-sol i els germinats li donen un toc diferent i refrescant. Aquesta recepta ens la facilita la xef Mireia Anglada.

La pell és l’òrgan més gran del cos, i per això, també hem d’alimentar-lo correctament. Cada mes, Elisenda Monté, de Mamita Botanical Skincare, et facilitarà una recepta molt senzilla amb ingredients ecològics. Gaudeix preparant les teves màscares, exfoliants i cremes corporals! Tònic d’aigua d’arròs El tònic d’arròs neteja impureses, tanca els porus, equilibra la zona T, matisa, […]

Perquè els teus esmorzars vegans siguin molt saludables el secret està en fer una selecció on no faltin hidrats de carboni d’assimilació lenta, vitamines, minerals i una part de proteïna vegetal. Et proposem 5 propostes saboroses i equilibrades que convertiran el teu esmorzar en un plaer molt sa.

Menú vegà i aromàtic, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients per gaudir d’una dieta vegana completa, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Suc First aid kit, amb prunes com a ingredient protagonista per alleujar el restrenyiment. Aquesta recepta del xef Miguel Aguilar és ideal per recuperar la rutina després de les vacances.

Noodles d’arròs amb mongetes tendres, una receta amb reminiscències orientals que resulta una veritable injecció de vitamines i minerals. Sens dubte, un magnífic entrant que també pot ser el plat únic d’un sopar lleuger.

Fajitas de seitan amb guacamole, un clàssic revisitat de la cuina mexicana. En lloc de carn utilitzem seitan i en mantenim l’essència gràcies al guacamole. El seitan és conegut com “la carn vegetal” perquè la textura és molt semblant, és ric en proteïnes i no conté colesterol. Descobreix tots els beneficis d’aquesta proteïna vegetal. Gaudeix […]

Azukis, un llegum vermell típic dels països orientals, molt apreciat gràcies a la seva riquessa en nutrients i els seus grans beneficis. Té un gust particular i es pot utilitzar per a gairebé qualsevol tipus de recepta, ja sigui dolça o salada.

Suc True Romance, elaborat a partir de remolatxa cuita i suc de raïm, per aportar al teu organisme reforços que combatin l’anèmia. Aquesta recepta te la proporciona el xef Miguel Aguilar.

Video recepta

Brownie de remolatxa

Brownie de remolatxa, saludable, esponjós er dins i cruixent per fora. El brownie és un deliciós pa de pessic que va néixer er casualitat quan un reboster americà es va oblidar de posar llevat al pastís que estava preparant. És una recepta molt senzilla, preparada per la foodblogger Green Mama, i en aquesta ocasió la […]

Cal Pinela és una finca situada a Alguaire, Lleida, dedicada al cultiu de figues ecològiques. Roc Feliu, el pagès al capdavant de Cal Pinela, ens explica que ell va apostar per l’agricultura ecològica per “donar a conèixer que existeix un altre tipus de mentalitat a l’hora de conrear fruita: sense pesticides”, i està orgullós d’afirmar que la seva fruita “no […]