El nostre croissant s’ha convertit en la peça de brioixeria per excel·lència, gràcies al seu gust equilibrat i la seva textura lleugera. Tria el teu gust preferit!

Ment desperta i en forma, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció de receptes que ajuden a que el nostre cervell rendeixi i guanyem en concentració i memòria. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Caputxino de xicoria amb nata de coco, una beguda tonificant per prendre a qualsevol moment del dia. En combinar el gust intens sense cafeïna del cafè de xicoria amb el dolç de l’oli i la nata de coco s’obté aquesta deliciosa beguda. Aquesta és una de les delicioses receptes que componen l’eBook de Terra Veritas que publicarem en les […]

Abrillantador per al cabell que a més aportarà una sensació de frescor i netedat, i ajudarà que el cabell creixi amb més força i lluentor. La pell és l’òrgan més gran del cos, i per això, també hem d’alimentar-la correctament. Cada mes, Elisenda Monté, de Mamita Botanical Skincare, et facilitarà una recepta molt senzilla amb […]

Paté de pastanagues amb gingebre i gomasio, que li confereixen uns beneficis nutricionals molt interessants, sobretot a nivell digestiu.

La primavera arriba acompanyada d’una explosió d’energia i és el moment de deixar enrere la dieta hivernal i triar aliments i coccions que depurin, netegin i desintoxiquin l’organisme.

Video recepta

Truita de patates vegana

Truita de patates vegana, un clàssic de la nostra gastronomia, reformulat amb ingredients aptes per a vegans i celíacs: sense ou i amb farina de cigrons, lliure de gluten.

Racions en la dieta vegana per evitar la manca de nutrients i gaudir d’una alimentació variada i saludable.

Paté de carbassa, amb ceba picada i ametlles picades. Aquest paté es convertirà en el protagonista de la taula, per la seva textura cremosa i el seu sabor dolç, ideal per combinar amb ingredients salats.

Vegà i complet, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció de receptes veganes, que combinen diferents grups d’aliments per poder garantir l’aport de proteïna completa. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Quiche vegana de tomàquets cirerol, una recepta per conquerir a tota mena de paladars, que ens proposen els nostres companys de viatge de Taifun. De gust dolç i aparença atractiva, els tomàquets cirerols enriqueixen aquesta apetitosa quiche amb vitamines i antioxidants.

Casabella Natura és l’empresa de la Rosa i l’Àngels, dues germanes que des del Berguedà aposten per les conserves vegetals. El principal producte que elaboren són les cremes de verdures. Les formulen sempre tenint en compte les propietats nutricionals i organolèptiques. Per exemple, destaquen la crema de bròcoli i la de pèsols amb menta. Fa […]

Recepta

Paté de bolets

Paté de bolets, una recepta ideal per acompanyar plats de caça o com a base de entrepans saludables. El gran èxit d’aquest paté és el seu sabor dolç, gràcies a la ceba picada, i la textura cremosa que li confereix el formatge d’untar.

Amanida d’azukis marinades, una recepta perfecta per a la primavera ja que les mongetes azukis, a més de digerir-se molt bé, ajuden a desintoxicar l’organisme.