Pollastre rostit amb prunes i pinyons… Una recepta deliciosa. El pollastre és un aliment que es consumeix amb regularitat a moltes llars i, per tant, recomanem que sigui de qualitat. Qualitat vol dir que sigui un pollastre sa, que ha viscut en bones condicions, sense hormones ni antibiòtics com a tractaments de base.

Gingebre, una arrel estupenda per prevenir i combatre refredats. Gingebre per aromatitzar Utilitza el ratllador per extreure el suc, on es concentren totes les propietats. Pressiona la polpa i aboca el suc en un recipient. Gingebre per infusionar Ajuda’t d’una cullera per pelar-lo, ja que la part interessant del gingebre està just sota la pell. […]

Entrada

Les crucíferes

Les crucíferes tenen propietats més que interessants per a la salut, per això els experts recomanen consumir-les unes tres vegades per setmana. Crues, bullides, saltejades, al vapor, germinades… Les seves possibilitats a la cuina són molt variades i tant el seu sabor com la seva textura sempre resulten desitjables.

Menú sense gluten, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients aptes per a celíacs i intolerants al gluten, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.

Brou macrobiòtic, amb carbassa, daikon, alga kombu i shoyu. Una recepta ideal per reconfortar l’organisme.

Granola casolana, una recepta molt fàcil, boníssima i la pots conservar durant diversos dies. La recepta ens la prepara Alina, de Green Mama. És fonamental que l’esmorzar sigui altament nutritiu i energètic. Prepara aquesta granola amb els cereals i la fruita seca que més t’agradi.

La pell és l’òrgan més gran del cos, i per això, també hem d’alimentar-lo correctament. Cada mes, Elisenda Monté, de Mamita Botanical Skincare, et facilitarà una recepta molt senzilla amb ingredients ecològics. Gaudeix preparant les teves màscares, exfoliants i cremes corporals! Mascareta facial equilibrant amb poma La poma refresca i millora la circulació, equilibra els excessos […]

Els millors aliments per l’hivern són aquells que t’ajuden a prevenir malalties del sistema respiratori: refredats, faringitis, bronquitis… Segueix aquests consells per potenciar el funcionament del sistema immunitari.

Recepta

Brou vegà

Brou vegà, amb bolets shiitake, poma, pastanaga i remolatxa… Deliciós!

Els aliments ecològics són més sans, segons un informe publicat pel Parlament Europeu*, basat en la revisió de la literatura existent sobre l’impacte dels aliments ecològics en la salut. Alimentar-se amb productes ecològics juga un paper molt important en la prevenció de malalties com les cardiovasculars, les neurodegeneratives o el càncer.

Boletes de pastanaga recomanades per la foodblogger Alba Niubo. Pren nota d’aquestes boletes energètiques, una autèntica explosió de sabor i energia, perfectes per esmorzar, berenar, picar entre hores…

Pizza de bròquil i cirerols. Recepta preparada per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida. El bròquil combina molt bé amb qualsevol tipus de formatge perquè els seus sabors respectius es complementen. I si a més hi afegeixes tomàquet, el […]

Respectar els gustos dels nens o imposar els nostres? Tots ens hem enfrontat a un “això no m’agrada” rotund dels nostres fills davant algun aliment. Però, què hi ha darrere d’aquesta negativa? Cal fer-los cas o insistir-hi més? T’oferim algunes idees per entendre millor què s’amaga rere les preferències alimentàries i per aprendre a millorar-les.

Menú reconfortant d’hivern, elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables. En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients que t’ajudaran a mantenir la calor i l’energia en el teu organisme, a més de fruites i verdures de temporada. Troba tots els ingredients a la […]

Brou per escalfar el cos; sobretot gràcies a l’acció del gingebre. És una recepta molt nutritiva, que prepararàs en només 15 minuts.