Remenat de tofu amb tomàquets cirerols

Remenat de tofu amb tomàquets cirerols, una recepta simple i senzilla que és l’alternativa perfecta a uns ous remenats. El tofu aporta la proteïna completa, vegetal en aquest cas, i els tomàqeuts cirerols li donen el toc mediterrani.

Remenat de tofu amb tomàquets cirerols

Ingredients:

Elaboració:

  1. Trosseja els bolets i salta’ls en una paella amb una mica d’oli.
  2. Afegeix-hi una mica més d’oli i els tomàquets cirerols partits per la meitat. Cuina’ls fins que comencin a daurar-se.
  3. Afegeix-hi el tofu, prèviament escorregut i esmicolat, i cou-lo 10 minuts a foc lent, remenant de tant en tant.
  4. Incorpora-hi el tomàquet fregit i les especies i sofregeix-ho durant un parell de minuts més. Serveix-ho inmediatament.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables