Salmó marinat amb alvocat i arròs

Salmó marinat amb alvocat i arròs, una recepta molt completa gràcies a la combinació de les proteïnes i els omega-3 que aporta el salmó juntament amb les vitamines i minerals que conté l’alvocat.

Aquesta és una de les delicioses receptes que componen el llibre digital de Terra Veritas que llançarem en les pròximes setmanes.

Salmó marinat amb alvocat i arròs

Ingredients:

Ingredients per al salmón marinat:

Elaboració:

  1. Abans de començar, el salmó ha d’estar perfectament descongelat.
  2. Cou l’arròs seguint les instruccions de l’envàs i reserva’l.
  3. Pela els grans d’all i talla’ls a làmines fines, trenca les fulles de llorer amb les mans i pica el gingebre.
  4. Prepara el marinat barrejant l’oli d’oliva amb el vinagre d’arròs i afegeix-hi la resta d’ingredients i espècies. Impregna bé el peix i deixa’l marinar durant dues hores almenys.
  5. Talla l’alvocat per la meitat, pela’l i treu-ne el pinyol. Posa en un plat les llavors de sèsam i pressiona-hi suaument l’alvocat a sobre perquè s’hi enganxin.
  6. Serveix el salmó marinat, acompanyat de l’alvocat amb llavors, una ració d’arròs i diversos brots verds.