Salsa romesco

La salsa romesco sempre ha estat la companya per excel·lència dels deliciosos calçots. Ara, que és la seva temporada, aprofitem per oferir-te la recepta d’una salsa romesco, que a més d’estar riquíssima, té propietats medicinals.

Aquesta recepta, elaborada per Alf Mota, la trobaràs al llibre digital de Terra Veritas que vam publicar durant el mes de febrer.

Salsa romesco

Ingredients:

Elaboració:

  1. Rosteix el pebrot al forn durant 40 minuts a 180ºC. Quan estigui llest, treu la pell i reserva la polpa.
  2. Escaliva els tomàquets al forn durant 15 minuts a 180ºC. Quan estiguin llestos, reserva’ls perquè es refredin, treu-ne la pell i trosseja’ls.
  3. Torra a la paella la fruita seca lleugerament i pica-la.
  4. Torra la llesca de pa i esmicola-la.
  5. Col·loca tots els ingredients al vas de la batedora i bat fins que tingui consistència de salsa. Pots afegir una mica d’aigua si cal.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!