Saltat de cigrons i hortalisses amb crema de formatge

Saltat de cigrons i hortalisses, una recepta perfecta d’aprofitament, ja que pots variar les verdures en funció i el que tinguis a casa.

Saltat de cigrons i hortalisses amb crema de formatge - Veritas

Saltat de cigrons i hortalisses amb crema de formatge

Ingredients:

Ingredients per a la crema de formatge:

Elaboració:

  1. Barreja en un bol els ingredients de la crema de formatge i emulsiona’ls fins a aconseguir una textura homogènia. Reserva-ho.
  2. Renta i trosseja a daus petits la carbassa, la pastanaga, la ceba, el carbassó i el pebrot vermell.
  3. Escalfa l’oli en una paella i incorpora-hi les hortalisses segons duresa i punt de cocció, procurant que no quedin gaire cuites.
  4. Afegeix-hi els cigrons i salpebra-ho.
  5. Escalfa la crema i serveix les hortalisses sobre un llit de crema de formatge.