Seitan amb verdures i salsa de cervesa

Seitan amb verdures i salsa de cervesa, un guisat deliciós que pots cuinar com a alternativa a la carn. El seitan és un producte originari d’Extrem Orient que té una textura molt similar a la de la carn. S’obté a partir de la farina de blat. En concret, el seitan és la proteïna insoluble del blat: el gluten.

Seitan amb verdures i salsa de cervesa - Veritas

Seitan amb verdures i salsa de cervesa

Ingredients:

Elaboració:

  1. En una paella, escalfa dues cullerades d’oli i ofega-hi la ceba picada.
  2. Afegeix les pastanagues elades i tallades a daus. Quan estigui daurat, escampa-hi el pebre vermell dolç i remou.
  3. Incorpora el seitan tallat a daus, la cervesa, el got d’aigua i un pessic de sal i pebre.
  4. Deixa-ho coure uns 30 minuts.
  5. Pica el gra d’all amb la farigola i afegeix-ho al guisat.
  6. Deixa-ho coure tot uns minuts més.