Sopa de cuscús amb moniato i shiitake

Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa que combina llegums, cereals i vegetals. El comí, la cúrcuma i el gingebre li donden un toc aromàtic molt especial i n’afavoreixen la digestió.

Sopa de cuscús amb moniato i shiitake

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla el porro en rodanxes i el moniato a daus.
  2. En una olla, sofregeix el porro i, quan estigui transparent, afegeix-hi el moniato i l’aigua.
  3. Desfés la pastilla de brou en una mica d’aigua calenta de l’olla i afegeix-la a les verdures.
  4. Pica els bolets, incorpora’ls a la cocció i deixa que bulli durant 8 minuts.
  5. Passa pel morter els claus i el comí, i afegeix-hi la resta d’espècies.
  6. Tira el cuscús a la sopa, juntament amb les espècies i la sal. Cou-ho durant 8 minuts més i afegeix-hi els cigrons.
  7. Serveix-ho amb menta fresca.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes FastGood, plats ràpids, sans i saludables, i de la nostra col·lecció de brous i sopes.