Sopa minestrone de verdures i mongetes

Sopa minestrone de verdures i mongetes, un autèntic còctel de vitamines i nutrients. La recepta és molt fàcil de preparar i pots adaptar-la a les teves verdures preferides de temporada.

Aquesta és una de les delicioses receptes que componen el llibre digital de Terra Veritas que llançarem en les pròximes setmanes.

Sopa minestrone de verdures i mongetes

Ingredients:

Elaboració:

  1.  Pela un tros de gingebre i pica’l. Pesa’n 4 g i reserva’l.
  2. Posa a remullar l’alga wakame durant 10 minuts.
  3. Renta, pela i talla a daus les cebes, el moniato, l’api, les patates i el carbassó.
  4. Retira la wakame del remull (una vegada tinguis totes les verdures pelades i tallades) i pica-la de manera que quedin trossos gruixuts.
  5. Col·loca al fons d’una olla una cullerada sopera d’oli d’oliva, la ceba, la wakame, i salta-ho fins que la ceba quedi translúcida. Afegeix-hi el moniato, l’api i les patates, la fulla de llorer i els grans d’all aixafats i amb pell.
  6. Salta-ho un parell de voltes i afegeix-hi ràpidament el gingebre, les mogetes blanques i el carbassó. barreja-ho tot i afegeix-hi el brou, de manera que tot quedi cobert.
  7. Tapa-ho i cuina-ho a foc mitjà uns 20 minuts o fins que la verdura estigui tendra.
  8. Apaga el foc i condimenta-ho amb el tamari i l’oli de sèsam torrat.
  9. Serveix-ho en racions individuals i decora-ho amb fulles de farigola seques i brots frescos.