Sorbet de cireres i umeboshi

Sorbet de cireres i umeboshi, una recepta proposada per la xef Mireia Anglada per al llibre digital de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Les cireres són riques en hidrats de carboni, proteïnes, fibra i vitamines. El seu característic color vermellós es deu a l’alt nivell de antocianines, un potent antioxidant responsable de moltes de les propietats saludables, que les converteixen en una veritable superfruta. La umeboshi és una pruna japonesa fermentada amb sal i fulles de shisho. Té un gust àcid, salat i fort.

Sorbet de cireres i umeboshi

Ingredients:

Elaboració:

  1. Treu el pinyol de les cireres i tritura-les.
  2. Incorpora-hi la pruna umeboshi i torna-ho a triturar.
  3. Col·loca-ho en un recipient per congelar i a mithe congelació (aproximadament una hora) tritura-ho per donar-hi cremositat.
  4. Torna-ho a congelar, durant una hora més.
  5. Serveix-ho en gotets o copes de vidre amb l’ajuda d’una cullera.

Les nostres cirerer venen de Tarragona. Conneix al nostre proveeïdor, Ramon Flotats.