Suc de remolatxa i boletes energètiques

Recepta de suc de remolatxa i boletes energètiques amb la polpa sobrant, recomanada per la foodblogger Green Mama.

Gràcies al seu contingut en potassi i la seva baixa quantitat de sodi, la remolatxa té importants propietats diürètiques, fet que afavoreix l’eliminació de líquids i toxines.

Aprofita la polpa del liquat de suc de remolatxa per fer unes delicioses i divertides boletes. La polpa conté fibra dietètica, que combat el restrenyiment, ja que regula el trànsit intestinal.

Suc de remolatxa i boletes energètiques - Veritas

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pela la remolatxa i renta les pastanagues i les pomes.
  2. Trosseja les hortalisses, la fruita i les fulles de kale, i liqua-ho juntament amb el gingebre.

Ingredients per a les boletes:

Per a la cobertura:

Elaboració:

  1. Barreja la polpa del liquat, la farina, l’oli de coco líquid, el xarop d’atzavara i la cúrcuma fins a obtenir una massa.
  2. Forma boletes amb les mans.
  3. Passa les boletes pel coco deshidratat o banya-les en la xocolata fosa. Col·loca-les en un plat i guarda-les a la nevera.