Tempeh amb salsa d’ametlles

Tempeh amb salsa d’ametlles, una alternativa deliciosa als guisats tradicionals. El tempeh té una alta concentració de proteïnes. Gràcies a això està específicament indicat per als que realitzen una dieta vegetariana.

Tempeh amb salsa d'ametlles - Veritas

Tempeh amb salsa d’ametlles

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla el bloc de tempeh en quatre trossos i després cada tros en diagonal, obtenint vuit peces de forma rectangular. Daura’ls a la paella i col·loca’ls sobre paper absorbent.
  2. Talla la ceba molt fina i sofregeix sobre un fons d’oli d’oliva i unes gotes de salsa de soja durant 10 minuts.
  3. Afegeix el llorer, el tempeh fregit, l’alga kombu, els xampinyons filetejats i cobreix d’aigua fins a la meitat del volum dels ingredients. Tapa i deixa coure a foc mitjà durant 20 minuts.
  4. Reserva el tempeh.
  5. Retira el llorer i l’alga kombu i fes un puré amb el líquid i les verdures saltades. Ajusta el punt de sal afegint més salsa de soja i modifica la consistència amb pols d’ametlla.
  6. Rega el tempeh amb salsa ben calenta, acompanya amb els pèsols verds (bullits durant 5 minuts) i serveix.