Tempeh – Tècniques de cuina

Tempeh, un llegum fermentat molt ric en proteïnes. S’elabora a partir de soja fermentada, té una textura ferma i un gust fort. Resulta un ingredient molt versàtil a la cuina, ja que el podem afegir pràcticament a qualsevol plat: croquetes, hamburgueses, pastes, estofats… Et recomanem aquesta deliciosa recepta de fideus japonesos amb tempeh i verdures.

En aquesta ocasió, la xef Mireia Anglada t’ensenya les tècniques de cuina per preparar-lo a la planxa o com a base de croquetes.

Tempeh – Tècniques de cuina

  1. Talla’l en trossos perquè es cogui més ràpidament.
  2. Bull-lo durant 15 minuts per assimilar els nutrients.
  3. Afegeix-hi alga kombu per millorar-ne la digestió.

A la planxa:

Al final de la cocció afegeix-hi salsa de soja o tamari per complementar aminoàcids.

Per a croquetes:

Esmicola’l en calent i dona-li forma.

Consulta tota la sèrie de tècniques de cuina de la Mireia Anglada.