Torrons vegans i sense gluten

Torrons vegans i sense gluten, perquè tots puguin gaudir de les tradicions nadelenques. Hem preparat una selecció de torrons, panettones i altres temptacions per aquest Nadal, totes ecològiques, exquisides i molt saludables.

Perquè el Nadal no està renyit amb cuidar la salut, a les nostres botigues trobaràs un ampli ventall de productes per triar els que més s’ajusten als teus gustos i necessitats. Fruita seca, llavors, cereals integrals, fruita natural, cacau pur, superaliments i xarops han estat els principals aliats per aconseguir apetitoses delícies que ens permetran gaudir de les festes mantenint els excessos a ratlla i sense renunciar al gust de sempre.

És fonamental evitar el sucre blanc refinat i els edulcorants sintètics, ja que acidifiquen i provoquen deficiències vitamíniques i minerals, alhora que disminueixen les defenses i augmenten els dipòsits de greixos.

Torrons vegans i sense gluten

Famosos mestres artesans han posat tota la seva experiència a aconseguir combinacions tan creatives com saludables, aptes tant per a celíacs i intolerants al gluten, com per a vegans.

  • Torró a la pedra: un clàssic de qualitat suprema amb ametlla, ratlladura de llimona i canyella. Endolcit amb sucre de canya. Sense gluten i vegà.
  • Torró tou: una típica especialitat, suau i saborosa, que conté un 64% d’ametlla torrada acompanyada d’un polsim de canyella. Endolcit amb xarop d’arròs. Sense gluten i vegà.
  • Torró crocant i sèsam: la seva elaboració comença amb un procés meticulós en el qual es torra l’ametlla amb pell. A continuació es cou el xarop d’arròs i s’hi afegeix l’ametlla torrada juntament amb les llavors de sèsam. Aquestes últimes són una extraordinària font de nutrients (vitamines, minerals, àcids grassos essencials, flavonoides) i disminueixen el colesterol. Endolcit amb xarop d’arròs. Sense gluten i vegà.
  • Torró de coco, xia i ametlla: una encertada combinació d’aliments molt nutritius, com ametlles, coco, farina de civada i llavors de xia. La xia, a més de ser rica en antioxidants i omega-3, conté fibra i és molt saciant. Endolcit amb xarop d’atzavara. Sense gluten i vegà.
  • Torró de quinoa amb ametlles: barreja de quinoa inflada amb trossets d’ametlla i una pinzellada de canyella. La quinoa es caracteritza per la seva elevada aportació de proteïnes i el reduït índex glucèmic. Endolcit amb xarop d’arròs. Sense gluten i vegà.
  • Torró de quinoa amb coco, taronja i cacau: una deliciosa barreja de quinoa inflada, coco, taronja, encenalls de cacau i avellana sobre una base d’ametlla torrada que sedueix els paladars més gourmet. Endolcit amb xarop d’arròs. Sense gluten i vegà.

Clàssics italians

Deixa’t portar per la nostàlgia italiana i acompanya aquestes postres d’un vi dolç, una mica de xocolata desfeta o una bola de gelat de vainilla.

  • Panettone d’espelta: ideal per als amants de les pastes tipus brioix. Gràcies a l’espelta té una aroma especial i es digereix molt bé. Endolcit amb sucre de canya integral.
  • Minipanettone: un panettone en versió reduïda fet amb ous, mantega, panses sultanes, peles de taronja confitades, mel i llet en pols. Endolcit amb sucre de canya integral. Sense gluten.
  • Pandolce vegà d’espelta: com indica el seu nom, és un pa dolç elaborat amb farina d’espelta, farina de soja i panses sultanes. Endolcit amb xarop d’atzavara. Vegà.

Capritxos i altres temptacions

  • Bombons vegans amb fruita: un assortiment variat de bombons de xocolata amb fruites diverses: gerd, grosella negra, maracuià, pinya i plàtan. Endolcits amb sucre de canya. Sense gluten i vegans.
  • Neules sense gluten: aquestes neules tenen un cruixent molt especial pel midó de blat de moro i ja s’han convertit en les preferides de molts, celíacs o no. Endolcides amb sucre de canya. Sense gluten.
  • Préssec en almívar amb xarop d’arròs: una delicada conserva de préssecs de primera qualitat feta de manera artesanal, respectant el temps de cocció i amb el màxim respecte per la matèria primera. Endolcit amb xarop d’arròs. Sense gluten i vegà.