Tronc de Nadal

Tronc de Nadal; un clàssic de la nostra rebosteria i postres perfecte per a les celebracions nadalenques. Pots omplir-lo amb la teva melmelada preferida, i una vegada cobert de xocolata resulta d’allò més desitjable per als més petits. A més, és una recepta facilíssima per preparar amb el teu fill durante aquestes festes.

Tronc de Nadal - Veritas

Tronc de Nadal

Ingredients:

Elaboració:

  1. Deixa que el nen trenqui dos ous sencers en un recipient profund juntament amb el rovell d’un tercer ou. Reserva la clara per a més endavant.
  2. Incorpora el sucre i posa el recipient al bany Maria.
  3. Bat amb les varetes fins que la barreja blanquegi i adquireixi una textura esponjosa.
  4. Retira el recipient del foc. Ara el petit ja pot afegir les farines tamisades i la xocolata ratllada.
  5. Munta a punt de neu la clara que havies apartat, i incorpora-la a la barreja.
  6. Aboca la barreja en una safata rectangular recoberta de paper de forn i enforna durant 20 minuts a 150 º C, sense ventilador.
  7. Desemmotlla el pa de pessic donant la volta a la safata sobre un drap net i retira el paper. El nen pot estendre la melmelada sobre el pa de pessic i enrotllar fins a formar un cilindre.
  8. Fon la xocolata de cobertura al bany Maria, i amb el teu fill cobriu el tronc de Nadal.