Truita de patates vegana

Truita de patates vegana, un clàssic de la nostra gastronomia, reformulat amb ingredients aptes per a vegans i celíacs: sense ou i amb farina de cigrons, lliure de gluten.

Truita de patates vegana

Ingredients:

Elaboració:

  1. En un bol gran, barreja la farina amb l’aigua i reserva-ho.
  2. Aboca l’oli en una paella i, quan estigui calenta, afegeix-hi la patata trossejada en làmines i cou-la a foc mitjà fins que comenci a estar tendra.
  3. Afegeix-hi el pebrot i la ceba ben picats i cou-los a foc lent.
  4. Retira l’excés d’oli de les verdures i afegeix-les a la mescla de la farina i aigua. Remena-ho bé i afegeix-hi la cúrcuma i la sal.
  5. Treu l’oli de la paella, aboca la massa anterior i cuina-la a foc lent uns minuts.
  6. Gira la truita i cou-la durant uns minuts més.
  7. Si t’agrada la truita poc quallada, pots servir-la al moment, però si la prefereixes amb una textura més compacta espera que es refredi.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes FastGood, plats ràpids, sans i saludables, i de la nostra col·lecció de receptes veganes.