Wraps sense gluten de tempeh i verdures

Wraps sense gluten de tempeh i verdures, una recepta fàcil, ràpida i nutritiva. Els wraps són una variant dels tacos o burritos mexicans i els pots preparar amb els teus ingredients preferits. Molt nutritius, aquests de tempeh i verdures es poden menjar freds o calents i són molt fàcils d’emportar-te per menjar fora de casa.

Wraps sense gluten de tempeh i verdures

Ingredients:

Elaboració:

  1. Rosteix el pebrot i quan estigui fred, pela’l i tall’a a tires. Reserva’l.
  2. Talla la ceba a làmines i sofregeix-la en una mica d’oli. Quan estigui translúcida, afegeix-hi la panela i el vinagre de poma per caramel·litzar-la.
  3. Daura el tempeh a la planxa.
  4. Unta els wraps amb la mousse d’espinacs i pinyons, afegeix-hi les tires de pebrot, el tempeh, la ceba i els germinats de pèsols.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables