Uncategorized
Amanida Caprese Vegana
estudis, els tomàquets ecològics són més nutritius que els no ecològics i també tenen més composts polifenòlics.
Prepara la clàssica amanida caprese, però en versió vegana. Per fer-ho, substituïm la mozzarella tradicional per un formatge vegà que et sorprendrà per la seva textura. Gaudeix d’aquesta amanida caprese vegana!
El tomàquet és un aliment que es recomana menjar ecològic perquè evites introduir pesticides al teu organisme, presents en la pell. A més, segons diferents 
Amanida caprese vegana
Ingredients:
- 2 tomàquets d’amanida
- 6 fulles d’alfàbrega fresca
- 1 boleta de mozzarella vegana
- 1 cullerada sopera d’ orenga seca
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
- Talla els tomàquets a rodanxes i col·loca’ls en un plat pla.
- Talla la mozzarella a rodanxes i posa una rodanxa a cada tomàquet. Afegeix-hi una fulla d’alfàbrega.
- 3. Finalment, amaneix-ho amb oli, orenga, sal i pebre.