Un gelat saludable cada setmana

Els aliments ecològics són més nutritius

Receptes i consells

  • Raviolis de pèsols amb pesto vegà

    Raviolis de pèsols amb pesto vegà, gaudeix del gust delicat d'aquests raviolis condimentats amb una versió vegana de la salsa pesto. Habitualment es prepara amb formatge parmesà, ingredient que en aquesta ocasió s'ha [...]

  • Montsoliu – Companys de viatge

    Recuperar finques tradicionals a punt de desaparèixer i reconvertir-les en granges de producció d'ous ecològics és la filosofia d'Eco's, la més jove de les iniciatives de Montsoliu, una empresa que treballa per [...]

  • Azukis – Tècniques de cuina

    Azukis, un llegum vermell típic dels països orientals molt apreciat per la seva riquesa en nutrients. Descobreix com mantenir-los intactes seguint la tècnica de cuina que et proposa la xef Mireia Anglada. Són una [...]

  • Desodorant, imprescindible d’estiu 2018

    El desodorant ecològic és imprescindible a l’estiu perquè hidrata, protegeix i elimina la mala olor sense alterar l’equilibri natural de la pell. A més, té propietats astringents i antibacterianes. El desodorant [...]