Ara a Veritas

16 anys apropant-te la millor alimentació

Desde la nostra creació l’any 2002, a Veritas hem treballat incansablement per donar compliment al nostre propòsit original de fer accessible a tothom la millor alimentació, el menjar de veritat: oferir la màxima varietat de productes amb certificació ecològica al millor preu per garantir una alimentació saludable y saborosa. Avui, 16 anys després, continuem més que mai fidels a aquest propòsit. i ho fem perquè volem aportar el nostre granet de sorra per transformar el món gràcies a un equip fantàstic i apassionat pel que fa.

16 anys apropant-te la millor alimentació

El nostre propòsit s’assoleix amb l’adquisició dels set compromisos que vertebren la filosofia de l’empresa, cadascun dels quals és treballat amb objectius i iniciatives concretes.

Salut

Un eix bàsic i clau per nosaltres; per això, a més d’apropar l’alimentació més saludable per a la millora de la vida de les persones, col·laborem en l’elaboració i la revisió d’estudis científics que evidencien que l’alimentació ecològica és la més saludable.

Sabor

És una de les característiques organolèptiques afavorida per la mateixa naturalesa dels productes ecològics. És per aquest motiu que treballem per garantir que els aliments que es comercialitzen a les nostres botigues mantenen el gust original.

Proximitat

Promovem una agricultura ecològica responsable i socialment justa. Treballem per reduir la distància entre proveïdors i botigues i per això el 80% dels nostres proveïdors són de proximitat. Afavorim una relació que va més enllà del pur intercanvi comercial, reduïm la petjada de CO2, promovem l’economia local i ajudem a defensar la riquesa natural del nostre entorn més proper. Coneix els nostres companys de viatge.

Sostenibilitat

Treballem per mantenir i millorar la disponibilitat dels recursos socials, ambientals i econòmics del demà. Davant el fenòmen evident del canvi climàtic, a Veritas ens ocupem dels nivells de gasos d’efecte hivernacle (GEH) que genera la nostra activitat, i per això ens hem proposat aconseguir una petjada de carboni (CO2) positiva l’any 2022. D’altra banda, l’impacte del plàstic sobre el medi ambient pot ser molt gran si no es gestiona de manera responsable. Tot i que és un material reciclable, creiem que la millor manera d’evitar que acabi fora del circuit és, directament, no utilitzar-lo quan no és estrictament necessari. Durant l’any 2017 vam estalviar al món 3,5 milions de bosses de plàstic i continuem treballant per reduir els plàstics afegits de les nostres botigues i innovar en el nostre packaging. Aconseguir un malbaratament alimentari zero i autogestionar el 100% dels nostres residus són dos grans reptes per als quals treballem incansablement en totes les àrees de l’empresa.

Diversitat alimentària

En un procés d’innovació continu, destinem permanentment recursos al desenvolupament de nous productes amb certificació de producció ecològica que no estan disponibles en el mercat. Ens esforcem per garantir un assortiment que doni un ampli ventall d’opcions als nostres clients, inclosos aquells que segueixen dietes específiques.

Consum conscient i responsable

Afavorim un consum que sigui resultat d’un procés de reflexió objectiu mitjançant la pedagogia i la divulgació. D’aquesta manera disposarem d’un coneixement més específic de la realitat del món de l’alimentació. Volem ajudar les persones a valorar un producte pel seu origen, pel seu procés de producció, pels seus valors nutricionals, alhora que volem el seu compromís amb el desenvolupament d’un procés de compra i consum responsables que eviti el malbaratament i aposti pel producte de proximitat, lliure de productes químics de síntesi i que permeti la sostenibilitat del nostre entorn.

Persones

Són les que fan l’empresa. Comptem amb un equip implicat en el foment d’un estil de vida saludable, amb formació i/o inquietud pel món de l’alimentació ecològica i que, amb la s eva atenció, tracte i professionalitat a la botiga fan que l’experiència de compra sigui altament valorada pels nostres clients. Ens apassiona acompanyar els nostres clients en la seva experiència a les nostres botigues, compartir amb ells informació i coneixement perquè puguin comprar i menjar millor, descobrir noves varietats i productes ecològics, encendre el forn cada nit per poder oferir el millor pa al matí i treballar estretament amb els nostres proveïdors, els nostres companys de viatge. Moltes gràcies per la confiança!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Propers reptes: petjada de carboni positiva i eliminació de plàstics afegits

Propers reptes: petjada de carboni positiva el 2022 i eliminació...