Ara a Veritas

200 productes bàsics al millor preu

A Veritas estem compromesos amb la salut de les persones i del planeta. Per això, hem reduït el preu de 200 productes bàsics ecològics, perquè puguis gaudir-ne al millor preu. 200 productes bàsics al millor preu - Veritas

200 productes bàsics ecològics al millor preu

Olis

Trobaràs un ampli assortiment d’olis d’oliva, gira-sol i sèsam ecològics, que s’extreuen en fred, cosa que evita la degradació de l’ecosistema i afavoreix la biodiversitat. A més, tenen un contingut més alt en polifenols, que són uns potents antioxidants. I de coco, que cada vegada té més presència a les nostres llars a causa dels seus enormes beneficis nutricionals. Descobreix com utilitzar-lo a la cuina.

Llegums

S’adapten a tots els guisats, són perfectes en amanida i fins i tot es prenen com a guarnició. Des de sempre han estat un pilar en l’alimentació, i l’opinió unànime dels experts és que han de d’estar presents en la dieta de dues a tres vegades per setmana. Consulta la guia de beneficis dels llegums.
Burgers de garbanzos y puerro

Cereals

Menjar cereals en gra de manera regular ens assegura un bon nivell d’energia i vitalitat gràcies als seus beneficis nutricionals. Quinoa, mill, cuscús, fajol, arròs… Inspira’t amb la nostra secció de receptes amb cereals. I et recomanem una de les nostres gammes més innovadores, pràctiques i completes: els mixos de cereals, llegums i llavors. Gaudeix amb aquesta deliciosa recepta de mix de búrgul i llegums amb pesto vermell. 200 productes bàsics al millor preu - Veritas

Llavors

Les llavors són un gran tresor gràcies a la seva riquesa nutricional, el seu sabor, la seva textura i la seva aroma. De lli, de sèsam, de gira-sol, de carbassa… Descobreix les seves propietats nutricionals i la quantitat diària recomanada.

Proteïna vegetal

Tofu, tempeh, seitan, hamburgueses i begudes vegetals. Les proteïnes vegetals destaquen per la seva versatilitat a la cuina, així com per la seva aportació completa de nutrients i energia. A més, estan lliures de colesterol, greixos saturats i pràcticament no aporten calories.
Tofu marinat amb raïm i bolets rostits al romaní

Endolcidors

Els endolcidors ecològics tenen més sabor, més nutrients i menys calories que el sucre blanc refinat i n’hi ha prou amb una petita quantitat per endolcir qualsevol aliment. Les melasses de cereals, el xarop d’atzavara, l’estèvia i el sucre de canya integral són les alternatives més saludables, segons aquest estudi.

Cafè

També hem reduït el preu del cafè en diferents formats: soluble, mòlt, en gra i en càpsula. Per descomptat, les nostres càpsules de cafè són compostables i ecològiques.

Iogurt

Un altre dels productes estrella a les nostres botigues. El iogurt ecològic regenera la flora intestinal, que s’altera a causa de la mala alimentació, els medicaments o les infeccions. A més, els iogurts ecològics contenen més proteïnes, minerals i greixos saludables que els no ecològics, segons estudis. I el iogurt marca Veritas, que trobaràs dins de la selecció de 200 productes bàsics ecològics al millor preu, també es presenta en un envàs sostenible de cartró. 200 productes bàsics al millor preu - Veritas

Ous

L’ou és un dels aliments més complets que existeixen. Conté tots els nutrients essencials i proteïnes d’alt valor biològic, a més d’una gran quantitat de vitamines i minerals. L’ecològic procedeix de gallines criades sense substàncies químiques ni il·luminació artificial ni gàbies. S’alimenten de pinsos ecològics i, com a conseqüència, l’ou que ponen té més frescor, qualitat i riquesa nutricional. A la cuina resulta d’allò més versàtil i admet moltes coccions.
Ous farcits

Vedella

La carn ecològica aporta un 10% més de proteïna, entre un 20% i un 40% menys de greix i és molt més saborosa que la no ecològica. Les hamburgueses ecològiques són més saludables que les no ecològiques. Descobreix-ne les diferències.

Fruita i verdura

També hem reduït el preu d’un ampli ventall de fruites i verdures, com l’alvocat, el tomàquet, la poma, la pastanaga, el plàtan, les mongetes tendres, etc.
Mongeta tendra amb tamari i formatge feta

Sense gluten

Les persones amb celiaquia o que hagin decidit optar per una dieta sense gluten també trobaran productes bàsics ecològics: pa de poble, farina de fajol, flocs de civada, etc.