Coneix-nos

Activisme

A Veritas tenim una visió transformadora del món i en això basem la nostra raó de ser. No entenem l’alimentació ecològica com una moda, sinó com el camí per aconseguir un món millor en què les persones s’alimenten i actuen millor.


Per això, impulsem iniciatives activistes, tant socials com mediambientals, que contribueixen a aquesta millora i amb les quals esperem contagiar moltes persones.


Provoquem un canvi: reduïm l’IVA de productes d’higiene femenina, bolquers i reclamem ajudes econòmiques per a persones celíaques.

Veritas realitza la seva activitat complint amb la seva missió de generar un impacte positiu en la salut de les persones i el planeta. Ara fem un pas més posant en marxa una estratègia consistent d’activisme empresarial per reclamar i impulsar canvis legislatius

Productes amb cor: descobreix les històries dels nostres companys de viatge

A Veritas apostem per una relació de proximitat i duradora amb els nostres proveïdors, amb un tracte proper que va més enllà d’una relació purament comercial. Per això, darrere de cada producte hi ha una persona i una història.

Pla resposta: ajudes per a les famílies i els col·lectius de la comunitat que més ho necessiten

A Veritas tenim el propòsit de tenir cura de la salut i la qualitat de vida de les persones i del planeta. Per aquest motiu, hem preparat un conjunt de mesures d’ajuda per mitigar les dificultats socials i econòmiques de les famílies a conseqüència de la Covid-19.

Desodorant solidari Viridis: “Levanta la mano” en la lluita contra el càncer de mama

A causa del nostre compromís amb la salut de la dona, hem creat el desodorant solidari Viridis, que destina el 100% dels beneficis de la seva venda a associacions locals que col·laboren en la lluita contra el càncer de mama.

Productes conscients per a un món més just: café Mujer Uganda

Per afinitat en valors i compromisos, Veritas i Oxfam Intermón s’uneixen en una iniciativa inèdita, innovadora i pionera, amb l’objectiu de promoure pràctiques comercials justes i acostar-te productes ecològics i de comerç just, que ajudin a millorar la vida de les famílies productores.