#AixecaLaMà

Desodorant ecològic i solidari Viridis

Aixeca la mà en la lluita contra el càncer de mama!

El desodorant ecològic i solidari Viridis és un producte d’higiene femenina completament lliure de substàncies químiques i perjudicials per a la salut de la dona.

Un dels compromisos de Veritas és apostar per iniciatives que generin impacte social. Dins d’aquest propòsit, posem especial èmfasi en els drets i les necessitats de les dones. Per aquest motiu, durant anys hem recopilat diferents estudis científics que analitzen les substàncies presents en els desodorants, i hem constatat que un ús prolongat de desodorants amb ingredients químics està vinculat a un increment del risc de patir càncer de mama.

Davant aquestes recerques, i amb l’objectiu d’oferir a les nostres clientes un producte que no perjudiqués la seva salut, l’any 2019 vam llançar el desodorant ecològic Viridis, un producte sense ingredients tòxics ni perjudicials per a la salut que deixa transpirar els porus de la pell amb una fresca olor de cítric, ja que conté oli essencial de llimona, olis vegetals d’oliva, coco i calèndula, i actius microbians naturals.

Els ingredients del desodorant

A l’hora de crear el desodorant ecològic Viridis no hem volgut incloure alguns ingredients per les conclusions extretes dels estudis científics que hem anat recopilant.

Aquests estudis demostren que substàncies presents a la majoria de desodorants convencionals com el triclosan, les sals d’alumini, les silicones, els perfums sintètics, els ftalats i els conservants sintètics, entre d’altres, poden ser perjudicials per a la pell i la salut.

A continuació, trobareu una taula amb els ingredients més utilitzats en desodorants ecològics i no ecològics.

Ingredients del desodorant solidari Viridis

Desodorant solidari i ecològic

D’altra banda, a més d’oferir un desodorant lliure de substàncies químiques, el 2019 vam llançar la campanya “Aixeca la mà”, amb el compromís de donar el 100% dels beneficis de la venda del desodorant a associacions locals que col·laboren en la lluita contra el càncer de mama.

L’any 2020 vam donar més de 20.000 euros, que vam repartir entre quatre entitats socials:

  • CMM. Cáncer de Mama Metastásico.
  • APAAC. Asociación Pitiusa de Ayuda a Afectados de Cáncer.
  • ACAMBI. Asociación de Cáncer de Mama y/o Ginecológico de Bizkaia.
  • Asociación Carena.

L’any 2021, la xifra de donacions supera els 8.000 euros, que es repartiran entre aquestes quatre associacions, a les quals se suma també la Fundació FERO, una entitat privada dedicada a la recerca oncològica.


Ets una associació local que col·labora en la lluita contra el càncer de mama?

Agraïm a Laboratorios Carol la seva implicació i participació en el desenvolupament del projecte. També donem les gràcies a totes les persones que heu adquirit un desodorant i heu contribuït a fer que el projecte sigui possible. Continuem endavant!