Receptes
Ajorrosa – FastGood
Delicias Kitchen.
Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i gràcia de la remolatxa. El color rosa intens d’aquest li ve donat per la seva riquesa en antocianina, un antioxidant que redueix el colesterol i protegeix de les malalties del cor. Aquesta recepta l’ha preparat la food blogger Isa, de Ajorrosa
Ingredients:
- 150 g d’ametlles crues pelades
- 400 ml d’aigua
- 2 llesques de pa de blat persa (només la molla)
- 1 rodanxa petita de remolatxa fresca
- 1 tall de meló madur
- 1 dent d’all
- 1 fulla de julivert fresc
- 2 cullerades de vi blanc
- 2 cullerades de vinagre de poma balsàmic
- 2 cullerades soperas d’oli d’oliva verge extra
- 1/2 cullerada petita de sal marina
Elaboració:
- Posa les ametlles a la gerra de la batedora i afegeix-hi l’all, la molla de pa, la remolatxa, l’aigua, l’oli, el vinagre, el vi i la sal.
- Bat-ho molt bé fins a aconseguir una textura homogènia. Si vols, pots afegir-hi més molla de pa fins que obtinguis l’espessor que vulguis.
- Serveix-ho molt fred amb daus de meló per damunt i decora-ho amb una mica de julivert.