Receptes
Albergínies farcides de mill
Albergínies farcides de mill, una recepta nutritiva, saborosa i carnosa. L’albergínia és una hortalissa molt versàtil que admet múltiples preparacions culinàries i combina amb una bona pila d’aliments. És perfecta per als més petits perquè és molt fàcil de digerir i aporta potassi, un mineral essencial per als músculs que exerceix un paper important en la majoria de les funcions vitals.

Albergínies farcides de mill
Ingredients:
- 2 albergínies cuites al vapor
- 1 tassa de mill cuit
- 1 ceba
- 1/2 pebrot vermell
- 2 grans d’all
- Salsa beixamel
- Formatge per gratinar
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Elaboració
- Talla les albergínies per la meitat i separa la polpa amb l’ajuda d’una cullera. A continuació, pica la polpa i reserva.
- Trosseja la ceba i el pebrot vermell. Pela l’all.
- En una paella amb una mica d’oli d’oliva, salta la ceba, el pebrot i l’all. Incorpora-hi l’albergínia i el mill cuit i salpebra-ho al gust.
- Omple les albergínies amb la barreja anterior i cobreix-les amb salsa beixamel i formatge.
- Posa les albergínies en una safata i enforna-les a 200ºC, fins que estiguin gratinades.