Cereals

Albergínies farcides de mill

Albergínies farcides de mill, una recepta nutritiva, saborosa i carnosa. L’albergínia és una hortalissa molt versàtil que admet múltiples preparacions culinàries i combina amb una bona pila d’aliments. És perfecta per als més petits perquè és molt fàcil de digerir i aporta potassi, un mineral essencial per als músculs que exerceix un paper important en la majoria de les funcions vitals. Albergínies farcides de mill - Veritas

Albergínies farcides de mill

Ingredients:

Elaboració

  1. Talla les albergínies per la meitat i separa la polpa amb l’ajuda d’una cullera. A continuació, pica la polpa i reserva.
  2. Trosseja la ceba i el pebrot vermell. Pela l’all.
  3. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, salta la ceba, el pebrot i l’all. Incorpora-hi l’albergínia i el mill cuit i salpebra-ho al gust.
  4. Omple les albergínies amb la barreja anterior i cobreix-les amb salsa beixamel i formatge.
  5. Posa les albergínies en una safata i enforna-les a 200ºC, fins que estiguin gratinades.

Contingut relacionat

  • Cereals

Tècniques de cuina: cocció mill

Como cuinar el mill? El mill, un cereal molt energètic,...

  • Cereals

Pastís de mill i tonyina

Pastís de mill i tonyina, recomanat per la ecoxef Mireia...