Consells

Alimenta la teva pell a l’hivern

De la mateixa manera que alimentes el teu organisme per tenir més energia, sentir-te millor i protegir-te de les malalties, la teva pell també necessita menjar i estar ben nodrida, especialment durant els mesos més freds de l’any. El fred és un dels factors externs més perjudicials per a la pell, ja que n’altera la barrera de protecció natural i causa tibantor, sequedat, irritació i envelliment prematur. Per això, és necessari un extra d’hidratació i, principalment, una nutrició adequada. La pell de la cara és la que més se’n ressent durant l’hivern, per això et recomanem que la nodreixis tant de dia com de nit. La crema de dia és l’encarregada de restaurar la barrera hidrolípida, evitar la deshidratació i afavorir la circulació de l’aigua interna. Per la seva banda, la regeneradora nocturna alimenta la pell, enforteix la barrera cutània, incrementa la producció d’elastina i activa el col·lagen. A partir dels 25 anys la pell comença a canviar i a poc a poc el procés de regeneració nocturn es va tornant més lent. Per això et recomanem seguir els passos següents quan t’apliquis la crema de nit. El primer, és fonamental fer una bona neteja perquè la dermis respiri i aplicar un oli o sèrum per potenciar l’efecte antiedat. Et recomanem l’oli d’argània (hidratant, nutritiu i tensor, ideal per reduir la profunditat de les arrugues) i l’oli de rosa mosqueta (atenua i prevé les taques). Després, pots estendre la crema triada a la cara, el coll i l’escot. La cosmètica natural s’elabora a partir d’herbes, plantes, olis, extractes i vitamines que equilibren la pell. Estan lliures de PEG, silicones, olis minerals i parabens.

Alimenta la pell a l’hivern

  • Extracte de rosella: gràcies als seus potents antioxidants, retarda l’envelliment i atenua les arrugues.
  • Lliri blanc: destaca per la seva extraordinària capacitat regeneradora i il·luminadora.
  • Extracte de flor de lotus: protegeix l’àcid hialurònic i l’elastina, tanca els porus i estimula la renovació cel·lular.
  • Extracte de nabius: combat els radicals lliures, responsables de l’envelliment accelerat.
I, per acabar, introdueix en la dieta oli d’oliva verge extra (ric en omega-3 i 6, essencials per al creixement cutani), fruita seca (contenen vitamina A i E, que neutralitza l’acció nociva dels radicals lliures) i fruites vermelles (enforteixen el col·lagen i són antioxidants). Descobreix els nostres consells per lluir una pell radiant.

Contingut relacionat

  • Consells

Combat la pell resseca

Combat la pell resseca a través d'una correcta hidratació. Descobreix...

  • Consells

Crema de mans per al fred – The beauty kitchen

Crema de mans per al fred molt hidratant. La manteca...

  • Consells

Tònic per al fred – The beauty kitchen

Tònic per al fred, una recepta de cosmètica natural per...