Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
Hi ha aliments que ens poden ajudar a equilibrar la glucosa, per evitar una futura diabetis, sempre acompanyats d’un estil de vida saludable i la pràctica d’exercici.
Els aliments que regulen el nivell de sucre a la sang faciliten la feina al pàncrees, que allibera la quantitat exacta d’insulina perquè la glucosa entri a les cèl·lules en la mesura que aquestes la necessiten. Tots tenen en comú l’índex glucèmic (IG) baix. Destaquen les verdures, algunes fruites i llegums, els cereals integrals i la fruita seca.
Quan hi ha desequilibris amb la glucosa, començar la jornada amb un esmorzar a base de civada és una molt bona opció. Els betaglucans i la fibra soluble que conté la civada intervenen en l’absorció intestinal i ajuden a controlar l’excés de sucre a la sang. També podem incorporar aquest pseudocereal als nostres àpats.
Edulcorant natural d’origen vegetal que pot ajudar a equilibrar la glucosa, fins i tot en persones que ja es troben en estat diabètic. L’estèvia no aporta calories i té un poder edulcorant 300 vegades superior al del sucre.
Aquest pseudocereal ajuda a regular els nivells de glucosa gràcies a la seva riquesa en fibra i lisina. A més, aporta bones quantitats de ferro i calci.
Es bÉs bàsic tenir-ne sempre a mà a l’hora de cuinar, ja que es caracteritzen pel seu efecte hipoglucemiant.
Alguns estudis han demostrat que prendre canyella en dejú contribueix a reduir els nivells de sucre a la sang.
Tots els productes els trobaràs a la nostra botiga online.