Consells

Aloe vera, el millor after sun

L’aloe vera és un gran antioxidant, que no només hidrata i rejoveneix la pell, també és un excel·lent regenerador de les cèl·lules cutànies danyades pel sol gràcies a la seva riquesa en nutrients i les seves propietats emolients.

Encara que ens hàgim protegit correctament, després d’un bany de sol la pell sempre es resseca i pot ser que la notem tibant perquè necessita rehidratar-se.

Aloe vera, el millor after sun

Els gels i les locions d’aloe vera pur actuen tant a nivell epidèrmic (extern) com dèrmic (intern) i, gràcies al seu poder refrescant i calmant, la pell recobra en poques hores el seu estat habitual, de manera que s’evita la descamació i es fixa el bronzejat. Això últim es deu a la capacitat que té l’aloe vera d’allargar la vida de les cèl·lules cutànies: com que aconsegueix que durin més també dura més el color.

Cal triar sempre productes ecològics, que s’elaboren amb aloe vera natural de cultiu ecològic i estan formulats sense colorants, parabens ni perfum. La seva textura no grassa s’absorbeix perfectament i deixen la pell sedosa i nodrida, alhora que proporcionen una inmediata sensació de benestar.

El perquè de les seves propietats regeneradores i curatives es troba en ña gran quantitat de nutrients que atresora aquesta planta mil·lenària, al mateix temps que hidrata, estimula la producció de col·lagen (el responsable de l’elasticitat de l’epidermis) fins i tot en zones problemàtiques com colzes, talons i genolls.

Així mateix, té un important efecte antiinflamatori i cicatritzant, molt adequat per a les irritacions i cremades solars perquè reconstrueix la primera capa de la pell i restaura els teixits. Per aquest mateix motiu, és igualment recomanable aplicar-lo després de la depilació o l’afaitat.

L’aliat del cabell

El sol no passa únicament factura a la nostra pell, el cabell també pateix (de vegades fins i tot més) i sol ser el gran oblidat.

Per reparar el dany solar, nodrir el cuir cabellut i eliminar les cèl·lules mortes n’hi ha prou amb barrejar una mica de gel d’aloe vera amb el condicionador o la mascareta habituals i deixar-lo actuar uns minuts abans d’esblandir.

El cabell queda suau, brillant i enfortit i, a més, s’accelera el seu creixement i es prevenen la caiguda i els trencaments de fibra capil·lar.

Descobreix els nostres consells de bellesa.

Contingut relacionat

  • Consells

Tot sobre els protectors solars

Tot sobre els protectors solars: en què es diferencien els...

  • Consells

Oli potenciador del bronzejat

La pell és l’òrgan més gran del cos, i per...

  • Consells

Abrillantador per al cabell – The beauty kitchen

Abrillantador per al cabell que a més aportarà una sensació...